Valborg

Nu är vi redo för Valborg och fest i Forshaga! Kör på lite brunt dipdye idag också. Hoppas ni får en toppen kväll, för det ska vi ha!

Ute och dunkar lite

Ute och åker lite med Ricky och Linus, är i forshaga atm, haha!

she can f*ck you good but I can f*ck u betta

Du är efterlängtad

I wanna be a rockstar

top coat matte


Ganska sämst bilder menmen tänkte visa mina röda matta naglar, enkelt och snyggt! Som svar på en fråga jag fick för någon dag sedan också så använder jag min utav nagellacket "Top coat matte" från makeup store som man då målar på sist av allt om man vill ha matta naglar. Som i ett tidigare inlägg hade jag svart matt nagellack och sedan målat på vanligt glansigt svart efter, lite annorlunda liksom!

teenagerposts

new hot favorites


två spotify konton


Och jag som trodde all min musik var borta, hade tydligen bara loggat in på ett annat konto som jag inte ena visste om att jag hade? haha vafan.

dagens köp


Solbrillor och hårmascara, hittade tyvärr inga kläder eller jo nåt linne men köpte det inte, ska in igen på måndag med bara mamma så hittar nog något då istället! Ska bara fixa iordning mig lite och sen går jag nog till Julia och umgås med henne!

in och shoppaa - q/a


In till staden nu för lite shopping, jag hoppas verkligen jag hittar något nu när jag har pengar, haha!

Q: Minna
om Skolavslutnings kläder 2012: Hejsan! jag undrar vart man kan köpa dessa fina sakerna?
tacksam för svar! :D
A: Allt kommer från Nelly.com så kika in där och kolla om det finns kvar! :)

raspberry cake


Inget bloggande idag, släkten kom förut direkt efter skolan för att fira mig, fick en massa pengar, sedan gjorde jag mig iordning och åkte ner med faster och Oskar för att kolla på någon föreställning på musikskolan. Efter det följde jag med hem till Julia en stund och sedan hem typ! Och nu ska jag nog ta och sova för imorgon ska jag upp tidigt och iväg till staden!

flowers in the wreath


Väldigt fin krans jag och Julia gjorde igår måste jag säga, trodde aldrig den skulle bli så bra som den blev för att vara första gången! (Bild från Julias blogg). Nu ska jag sätta mig och kolla tv, gå och dricka något och sedan lägga mig.

tjejkväll på jb


Kom nyss hem från en liten tjejkväll på john bauer florist linjen, fast det var bara jag och Julia där, haha! Fick göra en bordskrans som blev mycket bättre än vad jag trodde, fin faktiskt! får se när jag visar, hade ingen kamera så får låna julias bild när hon lagt upp den. Menmen, hemma nu så ska väl fixa lite och sen gå och lägga mig, har nationella i engelska imorgon.

beautiful day


Bild från i måndags med orange hår osv. Sitter nyduschad i soffan nu efter några timmars arbete med systers blogg som hon skaffat sig och den kan ni gå in och kolla på HÄR om ni skulle vilja! Kommer tyvärr inte bli så mycket bloggande nu under veckorna när skolan börjat igen. Förövrigt kom jag preliminärt in på floristlinjen till höst, känns bra!

game of thrones


Bion förut var super bra, har nog aldrig skrattat så mycket på en bio förut, 10/10 från mig och Kevin! Just nu sitter hela familjen och söndags myser till serien Game of thrones, bra, mysig och roligt slut på lovet!

American pie med bror


Nu sticker jag och bror iväg på bio, American pie: Reunion! Och kommer nog inte hem förens vid 7 ikväll någon gång. Ett toppen avslut på lovet vill jag säga!

hotellfrukost fast hemma

Värsta brakfrukosten idag, fast jag åt bara lite vitabönor, men gott var det. Nu ska jag göra mig iordning för 10 över 1 ska jag och bror iväg!

black with crystal cross


underbara värme


Ligger ute och solar i denna underbara värme, håller tummarna för att den stannar nu också! Ska nog strax göra mig iordning för sen ska jag till Hua och va med dem.

rivet belt

resultatet från igår


Gårkvällen blev ganska räddad till slut, haha! Nu åker jag in till stan med mamma och pappa i alla fall, bloggar antagligen mer när jag kommer hem. Fredag idag också, får se vad som finns att hitta på ikväll snart slut på lovet ju!

torsdagen


Gick upp vid 8 imorse för att hinna med bussen vid 10 in till Karlstad för att slinga håret och gå lite på stan, så nu är jag ljushårig, känns ganska ovant nu eftersom jag vart brunett ett tag men jag vänjer mig nog, haha! Sen när jag kom hem gick jag och Nellie ut och gick i 45 min, vädret var såpass fint så det var skönt!

I'm a belieber



sweet sixteen years


En söt sextonårs dag måste ju också ha en söt och god tårta och det var vad mamma hem med förut! Gott. Nu ska jag lägga mig och kolla på gårdagens Big brother i soffan.

Fly me to a place where the sun always shines

fin frukost


Tack till denna Fannie som gjorde frukost till mig imorse, väldigt snällt! Och grattis till mig som fyller år idag! Sitter förövrigt helt ensam i hela huset och äter denna underbara frukost, ska nog göra mig iordning och ta mig ut och fota lite sen får jag se vad det blir.

sista avsnittet


Nu är jag duschad och klar för att sätta mig och kolla sista avsnittet av 30 grader i februari med hela familjen! En bra början på denna super braiga vecka! Hihi.

du är på repeat peat peat i mitt huvud

skräckis på g


Mysa ner sig i soffan tillsammans med mamma och pappa nu, blir nog att se på någon skräckis, antagligen den ovanför för Jessika sa att den var bra, hihi! Inte för att jag gillar att kolla på skräck menmen, hehe.

Påsk i skoghall


Nyss ätit klart förrätten så nu sitter jag och kevin på Kevins iPad och testar att blogga lite, är ju gör bra när det går och göra det här så slipper man ha datorn med sig! Haha

Glad påsk från påskharen


Har gått runt i huset och letat påskägg nu på morgon, så mycket letande blev det väl inte precis men, haha! Gott är det i alla fall. Ska ta mig en dusch nu och sedan göra mig iordning för att åka in till skoghall och äta lite mat.

black and glossy black


Nya naglar som ni ser, så snyggt! Om bara mina naglar kunde växa lite fortare... Vad tycker ni?

påsklunch hos farmor


Åker upp till farmor nu för att käka lite påsklunch med släkten, ingen aning om vad som händer senare men det märks väl!

fyra från gårkväll/natt


Det var riktigt mysigt igår faktiskt, satt uppe och käkade snacks (stavning?) till nästan 2 på natten, haha. Bra start på lovet i varje fall nu hoppas jag på en lika bra dag/kväll idag också!

toppenstart på påsklovet


Äntligen lov! Kom hem runt 11 och vid halv 12 så cyklade jag ner till thairesturagnen för att käka lite lunch med mamma, gott var det! Nu ska jag mysa ner mig i soffan som ni ser och kolla på senaste Big brother avsnittet, ikväll kommer lite folk hem till oss så ska vi käka mat osv, trevligt!

Easter springs in branches


Imorgon är det bara påskjogg i skolan, sen är det påsk till helgen och sedan på tisdag fyller jag år, najs alltså! Fast det jag ser mest fram emot är att slippa skolan, fyfan vad trött jag är på den.

kvällsmat och tv tittning


Äter lite kvällsmat till topmodel och hockeyn på tv4, zappar lite sådär. 2-2 i matchen än så länge, det gäller att dom tar hem detta nu annars är de ute!! Ska väl plugga på biologi sen också, prov imorgon, igen...och där fick brynäs mål igen, FYFAN VAD NI SUGER FÄRJESTAD!

They fucking hates me and I love it

made in the u.s.a


Fixade naglarna förut i brist på annat, fortfarande ganska korta tyvärr, men riktigt nöjd med dom ändå!

the longer the waiting the sweeter the kiss

RSS 2.0