Some die young

I get a good feeling

barnkalas


Farmor kommer snart så åker jag och Nellie med till barnkalas i forshaga, Helt okej! Sen blir det ut och gå med Elina, najs.

melt the snow


Snö, snö och ännu mer snö, det snöar för fullt ute. Jag hoppas verkligen det försvinner snabbt igen...

i am me


Duschad och klar, nu är det bara sminket och håret som ska fixas. Var ju ett tag sen jag fotade nu så kanske ska ta och göra det när jag är klar sen.

seize the day


Bild från i Lördagskväll.
Sitter på govlet och lyssnar på musik, gick upp vid 12 idag och det första jag ser är att det snöar ute, fyfan för detta väder alltså, jag som hoppades på att våren skulle stanna. Jag har inga speciella planer idag faktiskt, Ska väl kanske med till forshaga och fira kusinen en sväng sen och ikväll ut och gå med Elina. Annars blir det nog lungt!

soldiers


Ulrik Munther – Soldiers

kvällens make up


Nu blir det snart ut igen med Elina, Rebecca och Hanna. Har sminkat klart mig och ska gå ner och kolla kläder för kvällen sen går jag till Elina vid halv8 för de andra kommer vid 8 då blir det fika lite vi går ner till killingen och ska försöka ta oss in, 250kg kärlek spelar, det får man ju bara inte missa!!

vaknade med 1 leende



När jag vaknade i morse runt 11-12 så ser jag detta utanför fönstret, sol, nästan ingen snö på gräset och blå himmel. Nu är våren här! Man blir så mycket gladare när det är fint väder och varmt, haha. Gårdagens "fest" var väl inte så lyckad precis, ganska tråkig om jag får säga det. Så vi gick en ganska lång bit för att ta oss där i från eftersom det inte gick några bussar, sen satte vi oss på MC donalds, käkade lite glass och spanade på lite killar.

fääst


Svårt det här med kläder alltså! Men jag funderar nog på att ta nitjackan ändå och skinnjacka över de! låter väl bra..? hur som helst, jag och elina ska strax gå ner mot ica och köpa en massa energidrycker och sen tar vi bussen in mot stan på fest. Bra start på lovet kan man säga!

fredag


Sitter hemma nu och väntar på att få cykla tillbaka till skolan och ha hk, jag hatar fredagar. 2,5 timmars rast och sen en sista lektion, kul? Nej inte direkt. Funderar på om jag jämt ska ta en risifrutti nu och sen åka till elina och ta följe med henne ner mot skolan igen.

sovmorgon


Håller på att fixa mig nu, ska gå ner och kolla efter kläder osv. Börjar 10 över 9 idag för vi hade inställd idrott eftersom det är dansvecka i skolan. Jaja ska inte sitta här och slösa bort tiden nu, vi ses senare!

långa nätter


Nu lägger jag mig klar för kvällen och kollar lite tv, lyssnar på lite musik, kollar igenom lite skolarbeten och bara tar det lugnt! Har sovmorgon imorgon men är ganska trött så får bli en tidig kväll ändå, tror jag iaf, jag lär ju märka det senare! haha.

Big brother -12


Någon som kollade premiären av Big brother igår? Det gjorde jag och Amandus är helt klart min favorit i huset än så länge, han verkar ganska skön och är lätt snyggast i huset också! KLICKA HÄR!!! Hanna W kommer bli allt för mycket alltså... Kollar ni på BB? Isf, vilken är just din favorit?

Mc Donald


Tjock osv, men det är ju såååååå gott! haha

super bass


Iväg och titta på ett hus nu, när jag kommer hem sen blir det att fota lite! Kör på lite läppstift idag faktiskt, haha.

in kommer ting


Detta köpte jag också förutom pip biljetten i stan igår. Längtar sååå till sommaren när man bara kan ha shorts på sig, allt blir så mycket snyggare då! Nyss tagit mig en dusch så ska göra mig iordning lite nu och sen fota eller om jag går ner till sporthallen och kollar när syster spelar innebandy, får se! Hej så länge.

pip 2012


Igår när jag och Elina var i stan så gick vi in på skalateatern och köpte biljetter till PIP 2012 i sommar så nu är jag 1485kr fattigare men jävligt taggad för i sommar!

here i am


Bild från staaaden förut, inne på Gina.
Kom hem för en stund sen, gick direkt till Elina förut och färgade ögonfransarna, så har ätit lite mat och nu ska jag bara byta tröja så ska vi gå ut och gå en stund. Sen blir det kanske melodifestivalen eller fortsätta att dansa som igårkväll, haha!

staden


Snart går jag mot Elina också drar vi in till stan för lite shopping! Blir ingen bio ikväll, tar det nästa fredag ist så ikväll blir det träna och dansa..typ, haha! Skit najs kväll igår också! Och det är +grader ute, tagga vår! LML.

colombiana


Mys på hög nivå till filmen Colombiana! Tjejsnack osv också, alltid lika kul! Hoppas ni också får en bra kväll! :)

Valentine's party


Fixat klart barnen till alla♥dag discot nu, jag och Elina ska ta oss en promenad till Coop och köpa godis och sen ha lite fredagsmys här hemma, kolla film osv. Myskväll!

ring on fire



Dagens outfit bilden högst upp, linne-h&m tröja-gina jeans-gina.

semlor


Fika stund med mammi förut, vanilj semla och kaffe. Det var gott till en början tills man började må illa, haha!

svar på tal

Amanda om Dry my soul: Vad heter den text stilen som du har som rubrik? Håller på att fixa en blogg så skulle vara tacksam för svar! & förresten jag älskar din blogg!

Svar:
 
Textstilen i min rubrik heter Courier New, ganska enkel och snygg! Hoppas bloggen din blir bra nu då! Åh vad kul att höra, tack! :)

tea


Gick faktiskt up kvart över 9 idag, ingen friluftsdag för mig så jag har vart hemma och fixat lite. Möblerade om rummet förut, blev gansk bra faktiskt, lite annorlunda i alla fall. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska väl strax göra mig iordning. Ikväll kommer Elina hit så ska vi nog laga lite mat, mysa med film och godis och planera lite inför sommaren osv. En bra fredag helt enkelt!

Dry my soul


Kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag och Kevin och kollar på Blue water high. Ganska lugn dag i skolan, hade matteprov och det kändes ganska bra, ska sätta mig och plugga sen en gång för alla och vara klar i tid ikväll! Kanske kolla om jag kan sola också, känner mig som ett lik på bilderna ovanför, haha.

Chokladhjärtan



Fick en chokladask av mammi i morse vid frukosten, så söt så! Blir att mysa lite med familjen nu till topmodel och grammisgalan sen lägga sig och sova och invänta ännu en dryg skoldag. Vad ska ni göra en kväll som denna?

valentine's day


Här får ni lite kärleksbilder bara för att det är alla ♥-dag och bara för att jag sitter helt ensam här hemma. Nej men jag tycker faktiskt alla ♥-dag är överskattat. "Alla som är tillsammans måste vara på alla hjärtans dag.. gud, seriöst? Är väl som vilken dag som helst.. förutom att ICA har rea på chokladhjärtan.." Det var nog den bästa fb-statusen idag iaf, jag håller helt och hållet med! Fast ja ibland kan det att vara ganska mysigt också på nått sätt men ändå.

Trying to recall


Trött och inte ett dugg sugen på att plugga, men måste snart. Funderar nästan på att ta ett bad först, skulle va riktigt skönt för fryser gör jag också! På fredag är det friluftsdag och jag, Julia, Jessika och Lollo ska till badhuset och bowla, hehe. Längtar till sportlovet  också så det är inte sant!

smoothie


Nu blir det sätta sig vid tv med varsin smoothie och kolla på Kontoret och efter det Äkta människor, tv hela kvällen! Men det förtjänar jag, var faktiskt ute och gick med Elina i en och en halv timme förut, känns bra!

du säger ingenting det säger allt

ulrik munther


I melodifestivalen, lätt att han är bäst i alla fall! Okej det var inge fel på Top cats heller, de är ju från värmland så ;)

hundpromenad


Efter min suuupergoda mat så gick jag och kevin ut med Tachi ännu en gång och nu sitter vi och kolla på She's the man medan vi väntar in melodifestivalen. Haha, och bilden nedanför, jag har inte lugg skulle bara testa. Vad ska ni göra ikväll? :)

Ai Se Eu Te Pego


Kom nyss in från en promenad till coop med syskonen för att köpa lite mys till melodifestivalen ikväll! Har också vart ute och gått med Tachi en stund, skönt att få komma ut lite när jag suttit inne och vart sjuk sen i onsdags. Fortfarande jätte ont i halsen menmen, det går över. Vad tycks om min lugg fressten..?

qx gaygalan


Anton Hysen, dööör vad snygg han är!

fredagsmys


Nyss ätit kycklingspett och pommes, jättegott! Pappa och Kevin åkte nyss iväg på rally så jag, mamma och Nellie blir själva några timmar, myskväll till QX gaygalan och kanske lite gottit till de. Låter som en bra fredag tycker jag!

pink orchid

back


Tillbaka efter ett litet uppehåll, skönt att slippa tänka på bloggen ibland. I fortsättningen ska jag bara blogga när jag känner för det och när jag har något kul att skriva om, känns mycket bättre! Som ni ser har jag gjort om lite på bloggen också, väldigt enkelt. Sitter här med lite mode-tidingar från Nelly och Styleby som jag tänkte ta och läsa nu innan Dubbel liv börjar. Ni får ha en bra kväll!

Tar en bloggpaus

får se när jag återkommer.

Cool Story Bro Tell it again

Dessa tröjor är så snygga.. dock finns inte just DENNA tröja att köpa på någon sida, vad jag sett.
OM någon vet vart de finns att få tag på får ni gärna slänga in en kommentar! (och de MÅSTE se ut som på bilden, haha) ;)

Riktigt snyggt!

News in the wardrobe And a lamp

Åkte in till staden med mamma idag efter skolan, spräckte mina svarta jeans här om dagen så jeans var det jag mest var ute efter, provade ett X antal jeans och måste säga att det finns inte många som sitter snyggt. de gröna som jag velat ha var hur fula som helst på.. men hittade faktiskt ett par till slut, och ett snyggt halsband till! Fick också med en lampa till mitt rum, för den jag hade gick i sönder för ett tag sen, mhm. 

Promenad med mammsen!

ohyes, tar oss en promenad över Kil. Har vart i stan och shoppat lite också, visar de senare... TJARÅ!
RSS 2.0