I walked with a skeleton


Resultatet av sminkningen jag gjorde på bror igår. Blev riktigt bra måste jag säga, tog ett tag men det var de värt!  Ha en fortsatt bra halloween allihopa!
Svaren på era frågor kommer upp imorgon så vill ni fråga något det sista så kan ni göra det här.

autumn pictures

 

varm choklad med grädde


Vaknade vid 10 idag, ganska skönt att komma upp i "tid" faktiskt. Efter frukosten så gick jag och mina syskon ut ett tag, jag fotade bland annat, några bilder kommer nog upp senare. Sen gick vi in och värmde oss med varm choklad och en rulltårtsbit, gott! Får se vad som händer idag, har egentligen ingen lust att göra någonting menmen. Ska iaf snart sminka klart min bror...bild kommer!

risifrutti


Frukosten idag fick bli risifrutti, var så längesen jag åt det. Sitter just nu och lyssnar på musik bara, ska ta en dusch snart tänkte jag, fryser som bara den. Sen ska jag plugga lite, vet att det är lov men har ändå inget annat för mig så lika bra att få lite gjort... Gulliga ni är som frågar så mycket på frågestunden också, jätte kul faktiskt, fortsätt så! 

tystas ner

Så himla bra låt.

2 från gårkvällen


Gårkvällen var faktiskt riktigt lyckad igår, bättre än vad jag hade förväntat mig så det var kul! Träffade folk som jag inte träffat eller pratat med på jätte länge och hade bara väldigt kul helt enkelt, haha. Bilderna får tala för sig själva. Idag ska jag bli med ner och kolla på innebandy match igen när syster spelar, kanske bror också. Men innan det ska jag göra mig iordning och jämt räkna igenom nåt tal i matteboken tänkte jag! Hinner nog blogga mer senare skulle jag tro, ska också påbörja att svara på frågorna som ni har ställt!

question time


Det var ett tag sen jag hade frågestund, i januari tror jag det var sist, precis i början när jag startade denna bloggen. Och sen dess har jag fått ganska många nya läsare, och det kanske är kul för er att veta lite mer vem jag är? Så därför tänkte jag att jag startar en frågestund i DETTA inlägg. Ni får fråga allt mellan himmel och jord, haha. Svarar på nästan allt i ett annat inlägg (ev. videoinlägg som sist) om några dagar. (Kommentrarer som inte har med frågestunden att göra hänvisar jag till ett annat inlägg.)

fishbone braid

 

fin middag


Nyss ätit jätte god mat med familjen (utom syster) så nu är jag jätte mätt! Ikväll ska bara ta det lungt och kolla på lite film tror jag. Jag har varit ledig idag eftersom det var öppet-hus igår på skolan så nu har jag äntligen höstlov! Öppet-hus igår var förövrigt riktigt kul, roligare än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Gjorde tre olika minnesbinderier (som ni får kort på eventuellt imorgon) och stod i kassan ett tag, var ganska mycket folk också så!

I thought I could fly


Bloggandet suger under veckorna, har inget att skriva om förutom att jag går i skolan... Inget kul att läsa om direkt. Men nu är det bara två dagar kvar i skolan, sen på fredag börjar mitt höstlov, skönt! Ska iaf tvätta av mig sminket nu och sätta mig vid tv:n med en skål youghurt och mussli, sen blir det nog att lägga mig. Får se om jag bloggar något imorgon annars kommer det på tordag! Natti

mario kart


Har inte bloggat något idag för jag har inte haft ett skit att blogga om, haha. Har luggit i soffan i princip hela dagen, kollat på SOA avsnitt och spelat wii, har inte ens gått ur one piecen än... Och det tänker jag inte göra heller, för nu ska jag lägga mig i sängen och förtsätta spela mario kart, så himla kul!! Har studiedag imorgon också så kan vara uppe hela natten och spela om jag så vill, skönt.

I don't want hold you if you want to go


Ron Pope – One Grain Of Sand

oversize knit sweater


Detta var då tröjan jag fick med mig hem från Charlottenberg, det är storlek L på den, 2 storlekar större än vad jag brukar ha.

seger till sunnanå


Idag var jag uppe redan runt 7, gjorde mig iordning och följde med till Charlottenberg för att kolla på när syster spelade match, det vann med 5-3! Efter matchen så tog vi också en tur på shoppingcentret där och jag hittade äntligen en stickad tröja med stor urringning, bild kommer senare.

Ben & jerry's


Slutade skolan vid 12 idag, åkte hem och där var Sophie och lilla Iris och hälsade på så fikade lite och sen åkte jag ner på massage i en timme, helt underbart! Efter massagen tog jag en snabbdusch och gjorde mig iordning igen för att åka in till stan och gå på bio med Carl, "Bitchkram". Den var jätte bra faktiskt började nästan gråta en sväng till och med, haha, så den tycker jag ni ska se! Har också nyss myst lite med familjen med Ben & jerry's och ett SOA avsnitt, en riktigt bra fredag!

dream jackets I want it all


Hur snygga är inte dessa jackor? Är helt kär i allihopa men speciellt snygg tycker jag Jack Daniel's jackan är, åh vilken dröm det skulle vara att bära den!! Kostar ju bara 1900kr... Ska köpa den när jag är lite rikare.

I like people who smile when it's raining



Väntar på tåget


En snabb och gaska dålig mobilbild på hur jag ser ut idag, ni ser också lite av hur håret ser ut där. Står och väntar på tåget just nu, och såklart är det försenat...typiskt! Hur som helst, slutar vid 12 idag, skönt!

fresh makeup brushes


I brist på annat så tvättade jag alla mina sminkborstar förut, så mycket fräschare nu än innan! Ett litet tips som jag tycker ni alla borde göra lite då och då om ni inte redan gör det, det är sjukt så mycket det samlas i dem...

Sons of anarchy

Hej och ursäkta att jag inte bloggat! (Bild på håret som jag lovade i söndags kommer upp någon annan dag när jag har tid.) Ska snart lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av SOA nu hade jag tänkt mig, galet bra serie!  Efter det så ska jag hinna plugga lite och duscha innan jag ska sätta mig och kolla på grey's anatomy också, väldigt bra serie det också! Imorgon slutar jag vid 12, som ska bli väldigt skönt måste jag säga efter tre jätte långa dagar...

This will be colored


Nu ska jag och mamma exprimentera lite med mitt hår, får se hur det blir! Resultatet kommer väl förmodligen ikväll skulle jag tro.

Beauty and a beat

Musikvideon till Justins "beauty and a beat" ft. Nicki Minaj som kom ut för inte alls längesedan, tycker själv den är lite rörig och föredrar nog Justins tidigare musikvideor som "as log as you love me", men självklart tycker jag ni ska kolla för Justin är ju lika snygg som alltid!!

baby, remind me

höstkrans

 
Dagens skolarbete, blev faktiskt jätte nöjd! Så nu sitter den på dörren här hemma. Gjorde även en hårkrans i morse, men den har jag ingen bra bild på ännu,så får se om den kommer upp! Nu ska jag sätta mig och plugga sen blir det nog sängen faktiskt.

helgens skattjakt

Ett av helgens nöjen när vi var hos farmor var att gå ut på skattjakt, faktiskt ritkigt kul! Ni borde testa. Vill ni gå på skattjakt runt om där ni bor när ni har tråkigt? Gå in och läs här och ladda ner gratis appen till mobilen så är det bara att köra sen: http://www.geocaching.se/!

tired girl


Kom hem från skolan runt 5, och gick direkt ut för att plocka en massa lönnlöv till skolan imorgon då vi ska göra lite höstkransar! När jag kom in efter det så la jag mig helt utsliten i sängen och somnade lite, och nu har jag nyss gjort mig i ordning för att gå och lägga mig, är så trött så det är inte sant. Bild på naglarna som jag lovade er förut blev det inget med heller, blev inte alls bra.

in school


Gick upp vid 7 idag, så hiimla trött! Sitter just nu och har engelska, bara en timme kvar... Sen är det lunch och 3 timmar svenska, ganska dryg dag kan jag ju säga. Men jag hoppas det går fort, när jag kommer hem ska jag plocka löv och plugga lite, kommer nog upp ännu ett inlägg lite senare på mina nymålade naglar också!!

Monday shopping


Bilderna blev inte så bra, färgen stämmer inte till hundra osv, tog dem bara lite snabbt förut. Menmen skoldagen idag var ganska soft, hade bara studiepass och matte på morgonen sen gick jag och Julia till subway (FÖRSTA GÅNGEN JAG ÅT DÄR!!) också tog vi en tur på stan innan idrotten. Fick med mig ett linne på rean, ett halsband och ett nagellack (skräll) hem, blev helt kär i halsbandet, har fått dille på trianglar, haha!

en dag på landet



Sitter uppe hos farmor fortfarande, stannar kvar här en natt till vad ska jag göra hemma liksom? Nyss kommit in från en tur ute i skogen och berget, en kall och blöt tur kan man ju säga, det var skönt att komma in i värmen!! Bjuder på några bilder från dagen, bakade för fullt i förmiddags, smakade lite morötter osv. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta mat!

autumn


Fredag, så himla skönt! Dagen blev inte precis som planerat, ganska tråkigt faktiskt! Men istället följde jag med på kalas för att fira Oskar, åkte hem och packade lite snabbt och nu sitter jag uppe hos farmor och ska snart äta, är vrålhungrig!! Får se om jag kanske åker hem imorgon igen för att gå ut och fota med Elina, men då måste jag sova hemma själv en natt.. Så får se, haha! En del av dagens oufit ser ni också på bilden ovan.

You got a fast car

Nu går jag och lägger mig och inväntar ett inte så efterlängtat matteprov och en väldigt efterlängtad tidig helg imorgon!! Underbart.

kanelbullens dag

Slutade vid 12 idag och kom hem runt 1, så himla skönt, älskar verligen torsdagar och fredagar! Det är också  kanelbullens dag idag, så när mamma kom hem förut hade hon köpt med hur goda bullar som helst! Förövrigt så ska jag snart ner och duscha sen fixa mammas naglar och kolla igenom lite matte provet imorgon...

gold sparkly nails

Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg och visa mina naglar som jag hållt på med under kvällen, förlängde mina riktiga naglar lite och tog på det nya guld nagellacket från h&m, riktigt nöjd faktiskt! Enkelt och snyggt. Men måste tillägga att dom ser bättre ut i verkligheten än på bilderna!
RSS 2.0