Three from insta

Tre bilder från insta och en som inte finns med på insta(?) haha, ni vet att ni kan kolla in min instagram HÄR ifall ni inte själva inte har det i mobilen va? Så ni har lite koll medans jag inte uppdaterar bloggen. Har praktiserat hela veckan därav den dåliga uppdateringen men det blir förmodligen mer till helgen, är ju faktiskt ledig på måndag också som tur är! Men ni kan alltid kika in på min floristblogg HÄR, där jag skriver om vad jag gör under dagarna på praktiken. Skulle bara kika in och säga det, vi hörs på fredag igen! 

breakfast

Min frukost idag bestod av youghurt, flingor och banan med kokos på, jättegott! Nästan direkt efter frukosten sen så ska jag göra mig iordning och fota tänkte jag och sen efter det ska jag börja packa lite, för ikväll åker jag till Skoghall och stannar hela veckan eftersom jag ska praktisera!

Polaroid Supercolor

Denna kamera är något jag verkligen skulle vilja äga, så himla frän och att få bilderna direkt i handen, hur coolt? Och själva bilderna blir ju så fina... Lånade bilderna ovan från megapixlars blogg (som förövrigt är en jätte bra blogg), såg att Mikaela där hade köpt en, och jag blev avis. Ska införskaffa mig en sådan när jag har pengar till det, ett måste innan jag dör, haha.

mello mys

Sitter just nu i soffan och kollar på mello med syskonen, kom hem från Kil för inte alls längesedan, köpte en massa mys till våran syskonkväll! Medans de köpte godis så köpte jag mig en ben & jerrys, bästa! Ha en bra kväll alla för det ska vi ha nu!

Peplum top

Bättre bilder på hur toppen jag köpte här om dagen ser ut, jag är mer än nöjd över den! Och dessutom kan man ha den bak och fram också så nitarna och det öppna kommer i ryggen, jätte snyggt det med!

bouquet

Denna bukett gjorde jag på lektionen imorse, har inte gjort spiralbukett på evigheter så gjorde om denna minst 10 gånger förut innan jag fick till blommorna rätt. Men jag blev faktiskt riktigt nöjd med den så den fick bli med mig hem, tyvärr hade vi ingen bra vas menmen. Vill ni se mer bilder på buketten så kika in på min floristblogg imorgon och kolla! Nu resten av kvällen ska jag bara mysa med familjen och kolla på tv, äntligen sportlov!

I could be the one

Åkte in till stan igen när mamma skulle in till Barbros och köpte med mig toppen jag kollade på tidigare idag! Dock fanns det bara två kvar, så fanns inte den storleken jag egentligen velat haft, men den var så snygg så köpte den ändå! Sista också, det var tur att jag inte väntade tills imorgon. Ni får bättre bilder imorgon på hur den ser ut. Sitter just nu på Barbros och spelar candy crush medans alla jobbar, helt fast i det spelet! Haha.

skulls and cross


Har blivit helt galen i armband igen, köpte ännu två nya idag som ni ser. Men när alla smycken bara kostar 20kr så måste man ju köpa något och dessutom har jag varit ute efter det där armbandet med dödskallarna länge nu, det är så himla snyggt! 

fruit smoothie


Väldigt enkelt och super gott mellis, juice och en påse frysta frukter, toppen! Var ner och pantade en massa med bror tidigare idag och fick ihop hela 187kr som vi delade på sen, gör allt för pengar just nu, haha! Resten av dagen kommer förmodligen bestå av lite plugg och film tittande, sedan är det bara en vecka kvar i skolan innan sportlov och praktik, härligt!

hemmakväll

Fick bli en hemmakväll ikväll ändå för min del, har ju varit sjuk hela veckan och är inte helt frisk än heller så bäst att stannar hemma så jag inte blir ännu sjukare, ganska tråkigt ändå. Men Linus ringde däremot nyss så följer kanske med han och Ricky ut en sväng, så inte kvällen blir allt för tråkig, var evigheter sedan jag träffa dom!! Sen får det nog bli jag och godisskålen hela kvällen...

Party nails

Satt i över en timme med dessa naglar igår, och resultatet vet jag däremot inte vad jag tycker om, haha. Dock ser de hundra gånger bättre ut i verkligheten när inte varje liten detalj syns så som på bilderna. Men riktiga party naglar blev det ju i alla fall, passar bra eftersom jag kanske ska på 18-års fest ikväll också! Vad tycker ni, snygga?

Happy

Bättre sent än aldrig, glad alla ♥ dag. Själv är jag inte så förtjust i denna dagen, alla statusar på facebook om att man är så ensam eller tvärt om att man är så himla lycklig och har en underbar pojkvän, alltså det är ju ingen som bryr sig egentligen? Och varför skriva det idag? Man är väl egentligen lika ensam dagen efter och dagen efter det också om det är så, eller är lika lycklig och har en lika underbar pojkvän dagen efter också, fattar inte grejen med att älska varandra mer just denna dagen, faktiskt. Hur som helst, nu ska vi fika med lite kladdkaksmuffins som jag gjorde förut, lite extra fina idag med hjärtan på ♥ Kram!

Fräscha naglar till våren

Nu när våren börjar komma så är det ju snyggt med fräscha naglar, ellerhur? Så här tänkte jag komma med några knep till längre, starkare och friskare naglar, som dessutom är hur enkla som helst! Hoppas det är någon som gillar det i alla fall.
1. Doppa naglarna i olivolja i 10-15 min varje dag i en månad sedan 2 gånger i veckan. Det mjukar upp och stärker naglarna, dessutom undviker det sprickor.

Smörj in naglarna och nagelbanden och "massera" in dem varje kväll för att de inte ska torka ut, även händerna om de känns torra.

Dra ner nagelbanden med en "pinne", det får naglarna att se längre ut. 

Fila och klipp sedan naglarna till önskad form och längd.
Sedan är det bara att lacka dem med något snyggt lack. Tänkt också på att inte använda nagellacks borttagning med aceton i mer än 2 gånger i månaden, för det torkar ut och förstör naglarna.

Himmelskt gott

Jordgubbar, vindruvor och kiwi, kan det bli ett bättre avslut på kvällen? Nej jag tror inte det, gud så gott. Imorgon bär det av till skolan igen (suck), har varit hemma i en och en halv dag för har inte mått så bra tyvärr. Är så himla skoltrött så det är sjukt, orkar ingenting och plugga är bland det värsta som finns, går åt helvete med det just nu. Tur att det snart är lov (praktik för min del) och sen bara någon vecka kvar till Thailand, komma bort från allt och bara njuta av livet, underbart.

just some inspiration

Skotershow

Daniel Bodin


Jag tror jag aldrig varit så trött som jag var efter igår, först skola till 4, hem i en timme och sen iväg till karlstad igen för att kolla på rallyt (fick dock inte så bra bilder på det så ni får inga). I slutet av rallyt fick vi se en skotershow med några av killarna från X-games, riktigt häftigt faktiskt. Träffade även Daniel Bodin efter det, fick autograf och tog kort med honom, HUR COOLT?! Haha. Har också knåpat ihop en liten film på när de hoppar som kommer upp senare, också några bilder som blev skapligt bra. Så missa inte det!!

Life is a dance on roses



Har suttit och pysslat med en skol-blogg i princip hela dagen idag och jag är skapligt nöjd nu, dock bara ett inlägg än så länge och lite sne, men det fixar sig nog. Inte alls min stil egentligen, lite för "gullig" för mig, men tyckte det passade bra eftersom det mest kommer handla om blommor. HÄR hittar ni bloggen om ni skulle vilja kika in och kolla kommer också finnas länk till den under "friends" uppe i menyn. Snart är det helg för min del också, skönt!

Golden bracelets

(Ursäkta att "trädet" är så dammigt, såg inte det förens det var försent, haha.) På sista lektionen idag så var vi på uf mässa i lla och gick runt och kollade, gick runt där i kanske en timme sen fick vi dra hem. Gick en stund på stan med Elina i väntan på bussen och fick med mig dessa två fina armband hem! På rean faktiskt, 20kr st. Snyggt med guld när man är brun till sommaren!!

Memory jar

Söndagar är så himla tråkiga och jobbiga, man har egentligen en massa saker att göra men sitter bara vid datorn ändå för man vill inte att helgen ska ta slut ungefär. Pysslade lite förut (när jag egentligen borde ha pluggat). Gjorde mig en sån där "memory jar" inte för att jag behöver eller kommer att använda den så som jag tror att jag kommer göra, jag har ju bloggen så varför ska jag behöva en sån här egentligen? Men tyckte det skulle vara kul att göra en i vilket fall, sen får vi se fall jag använder den eller inte. Nu ska jag iaf strax äta, sedan träna lite och plugga in i det sista, HAHA, jag hatar plugg, fattar inte varför vi ens ska lära oss saker vi inte behöver sen....

Justin Bieber believe tour

Åh så himla lycklig jag är just nu, aldrig varit såhär glad någonsin. ÄNTLIGEN har jag biljetter till Justins Believe Tour i april!! I onsdags så kom det fram att Justin skulle ha ännu en konsert den 24 april och när jag fick reda på det av en kompis blev jag helt hysterisk, jag var verkligen tvungen att ha biljetter dit eftersom jag inte fick några i sommras, och så blev det. Jag gick upp vid 4 på fredag morgon och åkte in till Karlstad med 6 bussen, sedan ställde jag mig utanför scalateatern och köade tills de släppte biljetterna, var redan 6-7 stycken framför mig, några som hade sovit över där till och med, i -10 grader, sjukt. Gick runt i cirklar för att hålla uppe värmen och drack varm oboy som jag hade med mig. En resturang på andra sidan gatan var så snälla och kom ut med kaffe så vi inte skulle frysa allt för mycket, ovanför resturangen stod det folk i varenda fönster och kollade på oss, som om vi var dumma i huvudet, haha. Det kom också förbi folk och kollade som bara den på oss, var rätt kul faktiskt. När vi sedan efter 2 timmar fick gå in så började jag bli lite nervös, det kom bara fler och fler folk som skulle ha biljetter och i slutet var det runt 50 stycken i kön. Då kom det fram en som jobbade där och sa till oss att det inte är alla som kommer få biljetter så vi var beredda på det. Blev ännu nervösare då, sedan öppnade de och jag ser de första som fått biljetter kommer förbi helt svarta under ögonen för de börjat gråta. En kille framför mig frågade om jag började bli nervös och det var klart jag var och då svarade han "det börjar jag också bli, ändå är det inte jag som ska ha biljetterna" haha. När jag kom fram och skulle ha biljetter var jag så nervös att jag inte visste vad jag skulle säga, "två biljetter till golden cirkel helst" men biljetter dit fick han inte fram så fick två parkett ståplats i stället. Och känslan att sedan hålla de där två biljetterna i handen, att hålla min stora dröm i handen var helt underbart. Började verkligen skaka av lycka och efter ett tag kände jag att jag skulle börja grina när som helst. Aldrig varit med om att man kan bli så glad för ett par biljetter tidigare. Kom sedan fram till skolan och tog av mig alla extra kläder jag hade på mig, lugnade ner mig lite och gick sedan in i klassrummet fortfarande helt skakis. Där inne hade de satt på Justins låtar för mig och då var det nära att jag började grina igen, av lycka. Finns nog ingen som förstår hur jävla underbar känsla jag hade, kunde nästan inte koncentrera mig resten av dagen efter det, och jag var så himla trött efter att stått där och väntat i flera timmar!! Men nu äntligen efter ett flera månaders väntan ska jag få se honom, äntligen höra hans underbara låtar live och äntligen uppfylla en av mina storta drömmar!! FAN VAD SJUKT EGENTLIGEN, för tre dagar sedan kunde jag inte ens tänka mig att jag skulle få tag på biljetter, trodde att jag skulle få sitta hemma och kolla alla andra som la upp bilder på facebook och instagram om hur sjukt bra allt var, hur snygg han är i verkligheten osv. Men nu ska jag också dit, LYCKLIGAST TJEJEN I VÄRLDEN!! 
RSS 2.0