wanties for spring

Wanties for spring
Suttit och knåpat ihop ett snabbt collage för saker som jag gärna skulle vilja ha i min garderob under våren, och sommaren dessutom. Det tråkigaste är att jag ska försöka hålla mig ifrån att shoppa tills vi åker till thailand, men det lär bli svårt, haha. Dock vet jag att linnet med justin och kepsar finns i thailand, förhoppningsvis conversen också. 

new sunglasses

Bara jag som börjar få lite vårkänslor nu? Har gått med skinnjacka i tre dagar och idag var solen framme och det var faktiskt riktigt skönt ute. Kom hem runt 2 idag, gick på stan med Ronja en stund efter skolan eftersom vi slutade vid 12. Köpte solglasögonen som ni ser på bilderna ovan, kollade på dem i tisdags så idag fick de bli mina, jätte snygga på faktiskt! Satte mig också en stund på trappen förut och kollade igenom H&M vår katalog för hundrafemtielfte gången ungefär, riktigt skönt!

Färjestad-Skellefteå

Går och möter upp elina nu och tar sedan bussen in till stan där jag möter upp de flesta från klassen och sedan tar vi bussen ut till färjestad för att kolla på hockey! (Att få gratisbiljetter från skolan är rätt najs ändå,hehe) Ett bra avslut på denna studiedag kan man säga, blir ju ännu bättre om färjestad skulle vinna också!

Top model sverige

Efter skolan idag kom mamma och hämtade upp mig så åkte vi till bergvik för vi skulle fixa några saker, sedan åkte vi ut och hälsade på lillkusinen ett tag, så kom hem för bara någon timme sen. Har studiedag imorgon också (ska bli himla skönt faktiskt!) så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på top model, både första och andra avsnittet eftersom jag inte hunnit att kolla på det ännu. Hoppas ni haft en bra start på veckan!!

´


Favoritlåten just nu - Passenger – Let Her Go 

Drottning över golvet

Nu står Nellie klar för att gå ner och köpa godis så jag får väl klä på mig och följa med, mys kväll!! Bilder från förut kommer upp senare eller imorgon, får se. Bilderna ovan är så jag ser ut idag, outfit och facelook, nitar och halsband är guldigt egentligen.

inside the iphone

Håller på att göra mig i ordning just nu, tänkte att jag skulle ta mig ut fota lite innan det blir mörkt! Självklart får ni resultatet på bloggen senare. Ska också emellan där gå ner till Kil med syskonen för att köpa godis till ikväll, också kanske vi åker upp för att hälsa på farmor och farfar lite, hoppas ni får en bra lördag.

Jeffrey campbell lita cap

Hello there darlings! Helt kär i dessa nya klackar från Jeffrey Campbell verkligen, de har så jävla snygga skor. Dock lite besviken på att metallen gör dem lite trängre där framme, but I love them anyway.

Sister time


Mycket "äta bilder" i de sensate inläggen, men kan inte hjälpa att det är så gott att äta, haha. (har inget annat att ta kort på, äter inte så mycket egentligen, hehe) Jag och syster var hemma själva en stund förut och passade på att göra varm choklad med marshmallows i, super! Pratade också en massa om allt mellan himmel och jord, mysig faktiskt. Fick också bli två bilder som är tagna under veckan, skärde mig i tummen igår (bild till höger), blödde som bara den och jag har fortfarande jätte ont..haha farligt att vara florist ibland...

please snow melt away


Har blivit lite dålig med snöbilder på bloggen i år (kan nog vara för att jag inte alls gillar vintern, haha) så tänkte att det kan va dags med nån nu, tog dessa två nyss.

good breakfast

Precis ätit klart frukosten, fick bli rostad lingongrova med ost, jordgubbs te till det och en kiwi, super! Kändes så¨himla mysigt när solen kika in också genom fönstret, fick lite vårkänsla där! Även om det nog är ett tag kvar tyvärr... Sov ganska länge idag (eller låg i sängen i nån timme och spelade på mobilen..haha). Ska strax sätta mig och plugga igen ett tag sedan ska jag kanske försöka ta mig ut och gå lite eller träna hemma ett tag, något av de iaf! Ska också försöka övertala dom här hemma att vi ska basta ikväll för det har jag varit sugen på så himla länge!! Hehe.

Texas longhorn

Jätte trevlig kväll med familjen och god mat på texas longhorn, var riktigt mysigt där inne faktiskt! Blev en mcflurry på vägen hem också som efterrätt, haha. Nu ska jag hoppa ner i min onepiece och sen ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på någon bra film!

Saturday coffee

Åkte ut till Sophie och Iris efter skolan igår eftersom jag slutade vid 12, och var där hela dagen och hade det mysigt! Var så himla trött så jag la mig ganska tidigt igår och vaknade runt halv 11 idag, haha skönt att sova ut lite!  Efter frukost satte jag mig och pluggade klart nästan all matte och lämnade in lite svenska grejer, skönt. Har fikat lite nu med chokladmousse och vaniljvisp, ska börja sminka mig strax och om jag hinner fota lite innan det blir mörkt. Ikväll så åker vi kanske in till stan för att käka god mat på Texas longhorn, hoppas ni får en bra lördag!

Photos from instagram

Ett av mina nyårslöften var ju att komma igång med bloggen igen och det höll ju ganska bra tills vi började skolan igen, är så himla trött om dagarna och att skriva om att jag sover och är ute och går är inte speciellt kul?.. men jag SKA bli bättre på att uppdatera, ska också försöka fixa till bloggen när jag har tid med textstilar osv, har börjat tröttna på det jag har nu. Ny header får ni däremot vänta tills jag kommer hem från Thailand! Hur som helst så går jag ner med mamma strax för att sola i en halvtimme, måste få lite färg!! Ringde också om praktik plats idag så nu hoppas jag att hon hör av sig igen om jag kan vara där, skönt att få det gjort.

favorite perfumes

Fick frågan om jag kunde visa upp de parfymer som jag har och använder och eftersom jag ändå inte har något annat att skriva om så varför inte. De två första är Justin Biebers parfymer "someday" och "girlfriend" och de använd ofta kan jag säga! Tyvärr håller inte doften precis hela dagen även om det är riktigt parfym som är lite synd för annars luktar de himelskt gott!! Den tredje är en parfym av Britney Spears och heter "believe", använder inte den alls ofta längre, tycker den är lite väl stark men gott luktar den om man räknar bort det "starka", haha.

The hobbit

Har blivit väldigt dålig uppdatering under sista veckan, skolan började i onsdags igen och jag har varit så himla trött de dagarna! (ska försöka svara på alla era fina kommenterer så fort som möjligt också, förlåt!!) Har inte hänt speciellt mycket under helgen heller, mest tagit det lugnt. Kollade på The Hobbit förut och myste med familjen till jätte mycket godis, haha! Jag trodde faktiskt filmen skulle vara mycket bättre än vad den var men helt okej ändå. Skola imorgon igen och jag orkar verkligen inte... Inte när det ska vara så fruktansvärt kallt ute, vill ha vår nuuu.

silver chain


Detta låg i postlådan när jag kom hem idag, beställde det i början av veckan och som jag längtat! Örhängena ingick i halsbandet, sedan fick jag även ett litet guldigt halsband med ett peace märke på som "helmlig gåva". Kommer vara så snyggt till någon enkel tröja och ett par shorts när man är sådär jätte brun! Skulle också vilja ha armbandet i samma modell men det får bli när jag får mer pengar igen.. Finns en likadan kedja i guld som också är riktigt snygg och som jag såklart också vill ha! (har så svårt för att bestämma mig om guld och silver så lika bra att ha både och, hehe) Men har jag tur så har de lite sånna grejer nere i Thailand. 

white with a black stripe

Har pysslat om mig själv lite ikväll eftersom det är sista dagen på jullovet, tyvärr. Så målade naglarna förut, hur snygga som helst om du frågar mig, blev faktiskt riktigt nöjd! Lite blingbling på ringfingret fick det bli också. Dessutom har mina naglar blivit lite längre som ni ser, mycket roligare att måla dem då!

VINN BILJETTER TILL JUSTIN

(Bilden blev lite suddig tyvärr, gjorde den själv, hehe.) Klicka dig bara in HÄR, HÄR eller HÄR så kan du vara med och tävla om två Justin Bieber biljetter till dig och en kompis. Dessutom är biljetterna VIP och den avslutas om bara några dagar så skynda!!

black and gray

Det var ett tag sedan jag la ut någon outfit bild, så vi kör på det idag. Dock inte hela men ni ser ju i princip hur det ser ut ändå. Måste verkligen köpa ny drdenim byxor, eller iaf färg till dem för shit vad gråa de har blivit, nästan pinsamt att gå ut med dom ju. Kom i varje fall nyss hem från Kil med mamma, var ner och handlade och tog blodtrycket på mig.. Ska strax äta och sen ska jag kanske gå ut och gå, beror på hur sugen jag är, haha.

Sammanfattning om 2012


Tänkte aldrig göra en samanfattning om mitt 2012 för det kändes som ett ganska misslyckat år, men när jag väl tittar tillbaka på alla bilder så hade jag ju riktigt kul ändå! Så nu tänkte jag slänga upp en massa bilder från året som gått och sammanfatta det så kort jag kan... I början av året var jag mörkhårig och hade ganska kort hår, var på många hockey matcher, fotade en massa som vanligt, målade naglarna väldigt ofta, blev blond igen, firade valborg i forshaga, midsommar hos elina, träffade en massa bra människor, träffade rätt många nya människor, gick ur nian, var på liseberg, festade, var på bio, var i leksand och i strömstad, hade det kul på pip, vann blåsgrönt, började på gymnasiet och fick en underbar klass, Iris kom till världen, färgade håret ombré, åt en massa ben&jerrys, och hade en jätte bra jul och nyår med massa trevligt folk!! Men även om 2012 var helt okej så ska detta året bli 1000 gånger bättre!

in front of the fireplace

Sitter nere framför brasan just nu, tar det lugnt, lyssnar på musik och kollar in lite bloggar samt we♥it. Väntar på att Elina ska höra av sig också så vi kan gå ut och gå en stund. Imorgon ska jag gå upp runt halv 9 har jag bestämt (har till och med ställt klockan redan) och gå ut och gå ett tag innan frukosten, kan vara skönt det med! 

Lila tulpaner

Kom nyss hem från farmor, åkte dit runt 5 igår och sov där inatt. Vaknade runt 11 imorse även fast vi inte la oss så sent, måste nog börja vända rätt på dygnet nu när jag börjar skolan på onsdag... Haha. Gjorde i alla fall denna dekorationen ovanför innan vi åkte, för de skulle ha med och ge till en. Måste säga att den blev faktiskt riktigt bra ändå, nästan bättre än vad den såg ut i tidningen som vi fick idén ifrån, hehe. Vad tycker ni?

fanny och alexander

Måste bara tipsa om att se denna serie, finns tyvärr bara ett avsnitt men om fler gillar serien och svarar på några frågor efter programmet så kanske det kommer en hel säsong, det hoppas jag i alla fall. Fanny som är en av mina "idoler" och Alexander som sjunger så himla bra låtar, två flugor i en smäll! Haha. Gick inte att bädda in i ett inlägg så ni får länken HÄR istället.

nyttigt kvällsmys

Jag och Elina gick till coop tidigare under kvällen och köpte frukt och en choklad dryck, så nu ska vi sätta oss och mysa lite framför gladiatorerna, sen får vi se vad vi orkar hitta på, blir kanske att sätta på en bra film att kolla på. Känner att det blivit lite mycket fruktbilder idag men det är ju så gott och lite fint med färg också! haha.

Plans for 2013

Den första stora grejen jag ska göra är att åka till Thailand i Mars, med familjen och några fler, längtar så himla mycket verkligen. Sola, bada, SHOPPA och verkligen njuta av att slippa Kil ska jag göra! Ska bli helt underbart verkligen.
I slutet av april så har Justin konsert i globen och jag vill verkligen dit. Skulle i princip kunna göra vad som helst för att få åka dit. Satt i kö i 3 timmar när biljetterna släpptes på ticnet och när jag väl kom fram så var alla slut. Var inte långt ifrån att jag seriöst började grina då, haha. Tyvärr så är ju biljetterna på tradera och blocket så jääävla dyra, 7000kr för EN sittplatsbiljett liksom? Och jag som vill ha VIP, glöm din dröm Fannie.

Jag och några i klassen har också pratat om att åka till Grönalund till sommaren också, ha en heldag där och kanske lite shopping, skulle vara super mysigt! Speciellt eftersom min klass är så himla bra!
I slutet av Juni och början av Juli så är det ju en massa festivaler på gång och någon festival SKA jag gå på, om det blir peace and love eller putte i parken vet jag däremot inte. p&l är ju 100 gånger bättre än pip så helst vill jag ju dit, men däremot är pip närmare. 

I slutet av Juli så har jag och Elina tänkt att åka till stockholm och gå på Rihannas konsert, skulle verkligen vara helt grymt att åka dit! Tyvärr har ju biljetterna redan släppts på ticnet och jag vet inte om det finns några kvar, men det fixar sig nog.

Mer än så har jag inte planerat i år, än så länge iaf, HAHA. Ska ju givetvis göra en massa andra småsaker som inte står med här också, fylla år, jobba, årliga cykelturen till karlstad? osv. Året kommer helt klart bli bästa på länge. Dock kommer jag förmodligen att vara helpank efter denna vår/sommar men så är livet, det är tur jag ska jobba lite!

a kiwi in two

Gick upp vid 11 idag, åt frukost och kollade på tv ett tag, och nu har jag nyss tagit mig en kiwi som ett litet mellanmål också, blev så himla sugen på det igår när jag såg det på en av era bloggar, haha! Riktigt gott är det faktiskt, och nyttigt såklart! Ska vila ett tag till tänkte jag för har lite ont i huvudet sedan ska jag börja göra mig iordning och kanske träffa Jessika, har saknat den tjejen, vad jätte längesen vi sågs! Ikväll så kommer nog Elina hit ett tag också ska vi försöka lära oss "the cup song", haha.

out for a walk

 
Inviger mina nya springbyxor nu, ska faktiskt gå ut och ta en långpromenad hade jag tänkt mig, tror jag slagit i huvudet eller något men är faktiskt taggad på det? Sjukt, haha. Men det är ju ganska bra ändå eftersom ett av mina nyårs löften är att träna mer och få en bra kropp innan Thailand! Tog också bort de två tidigade inläggen som säkert någon lagt märke till, onödiga och inte så roliga enligt mig så därför försvann de, hehe. Nyårslöftena kommer jag skriva om lite då och då istället typ som detta inlägg. 

karlstad med moa

Sticker snart iväg till bussen för att åka in till karlstad och möta upp snyggingen Moa och shoppa, saknat den tjejen!! Mitt 2013 har verkligen börjat bra, om man bortser från igår då jag sov ungefär hela dagen..menmen, jag är så lycklig! haha. Senare när jag kommer hem så kommer det komma upp ett inlägg om mina nyårslöften och såklart om vad jag fick med mig hem från stan om det nu blir något...

Happy new year

Antar att det är bättre sent än aldrig att säga gott nytt år, har varit så himla trött och sleten idag så har inte haft orken till att starta datorn, (men ni som följer mig på instagram sa jag ju iaf gott nytt år till inatt!) haha. Kom hem runt 6 imorse, först var vi hos hanna och åt mat och tårta och hade det trevligt, sedan drog vi vidare till Simon och var där fram till 12 slaget och smällde raketer osv och till sist så gick vi hem till Hanna igen och träffa ännu mer folk, och där blev vi kvar fram till 6 ungefär så tog jag följe med andreas hem sen.. Hade i varje fall jävligt kul igår, bästa kvällen på länge så det var ju en lyckad start på det nya året i alla fall!! Nu hoppas jag fortsättningen också blir det, 2013 är äntligen här!!
RSS 2.0