en dag på stan med syster

Gick upp klockan 8 idag för att ta 9 bussen in till stan med syster och shoppa lite, har haft det jätte mysigt! Fikade på stan och pratade om allt. Båda fick med sig en del hem också, vilket var kul. Var inte meningen att jag skulle köpa något egentligen men hittade såklart två jätte snygga t-shirtar ändå, den ena var jag dock lite osäker på så får se om jag behåller den eller ej. Bättre bild på hur de ser ut får ni kanske så småningom. 

milkshake morning

Idag är jag och syster själva under förmiddagen så jag tänkte att jag skulle överraska henne lite med en milkshake när hon kom upp, om hon tyckte den var god eller ej fick jag inget svar på menmen..jag tyckte i alla fall den var god! Ska gå ut och lägga mig i solen ett tag nu tänkte jag, sen får jag se vad dagen bjuder på.

Under the sun where we belong

patterned shorts

Gjorde värsta kapet igår när jag var inne i stan, hittade dessa shorts på rean för endast 50kr!! Det var de sista som fanns kvar och de satt som ett smäck! Helt klart mina nya favoshorts, snyggt med bara ett enkelt linne till i svart eller vitt. 

Makeup Video

Det var en tjej som frågade på min ask.fm om jag kunde fixa en video där jag sminkar mig "eller nåt" i, och i brist på annat så gjorde jag en nästan direkt. Videos är inte riktigt min grej men den blev helt okej ändå, så hoppas du är nöjd! Själv åker jag in till stan nu för att jobba på Barbros Brygga lite, kul med lite annat än att vara hos pappa och jobba.

Stockholm

Några bilder från när vi var i Stockhom förra helgen, bättre sent än aldrig. Right? Träffade kusinerna som jag inte sett på evigheter, åkte båt, åt god mat och som ni redan sett tidigare så var vi på Gröna Lund sista dagen. Hade det helt underbart!

Frykenhäng med bror

Hänger nere vid sjön med bror för tillfället, helt underbart väder! Senare ikväll kommer bilder från stocholm upp!

strawberry Cake

Har fikat lite för mamma nu på eftermiddagen, både farmor och farfar var även här! Hon fyller år imorgon egentligen men då jobbar både hon och pappa och därför firar vi henne idag istället. GRATTIS I FÖRSKOTT BÄSTA MAMMA♥♥ Jag och bror min fixade denna tårtan lite tidigare idag och den blev himla god faktiskt!

two new nail polishes

Idag kom nya nummret av Vecko Revyn hem till mig och denna gång fick jag med två jätte fina nagellack. Älskar den rosa färgen! Dock är inte färgerna på bilderna rättvisa alls. Ska strax börja fixa mig lite inför ikväll, för vid 4 åker jag iväg på kräftskiva med lite folk hemma hos en tjej, senare bär det även av ner till vattenfestivalen där vi ska kolla på "De Vet Du". Kul kväll! Får se om jag hinner slänga in några bilder på hur jag ser ut senare.

PUSH PLAY

Åker in till stan för att gå på cirkus, evigheter sedan man var iväg på det. Ska faktiskt bli kul! 

HJÄLP turnén


Denna fina onsdagskväll spenderades nere vid hembyggdsgården för att kolla på HJÄLP! Turnén som pågår runt om i värmland. Dregen, Pernilla Andersson, Titiyo och två gubbar som jag inte minns namnet på just nu spelade och sjöng. Det var jätte bra alltihop, och några bra bilder fick jag också, skulle dock haft samma inställning som på de första bilderna hela tiden menmen. Gick även fram och tog kort med Dregen och Pernilla när allt var slut som ni ser. Väldigt mysig och bra kväll!

powerwalk

Nu har jag bytt om och är redo för en powerwalk. Möter även upp syster efter en bit och tar sällskap med henne hem. Ska försöka komma igång med träningen igen nu så imorgon blir det även en tidig promenad med Elina. 

Gröna Lund

Inatt vid 3 så kom vi hem efter en hel helg i Stockholm, sol och värme hela helgen! Väldigt kul att få träffa kusinerna som man inte ser så ofta också. Men igår morse så lämnade vi kusinerna och åkte vidare mot Gröna Lund och var där hela dagen. Kvasten, Jetline och Twister blev favoriterna, vet inte hur många gånger vi åkte dem. Jag och Nellie åkte även Eclipse "världens högsta starflyer", utsikten längst upp från den var ju himla fin måste jag säga, man såg allt. Till sist vann vi en Toblerone, Kevin vann en stor fotboll och vi åkte tekopparna 3 gånger i rad, mådde ganska illa på hemvägen efter det kan jag säga. Hade i varje fall en otroligt bra dag igår med familjen. Mer bilder från fredagen och lördagen kommer nog imorgon!

I huvudstaden

Vid 1-2 tidigare idag så tog vi bilen till Stockholm, så nu sitter vi hos kusinerna ute på Ingsrö och ska strax fika. Har varit nere och badat i havet lite nu på kvällningen, jag badade dock inte utan fotade mest. Stannar här hela helgen så kommer förmodligen inte bli så mycket uppdatering. På söndag så blir det att gå på Grönalund också, kul!

Gårdagen

Igår spenderades hela dagen uppe i Nilsby för att de skulle köra hö, själv satt jag och kollade på, solade och åt en massa fika...Haha. Kom hem runt 7-8 på kvällen och gick och la mig rätt tidigt. Idag är det fredag och om några timmar så ska vi iväg och vara borta hela helgen, kommer upp ett inlägg snart om det!

Roadtrip i USA 2014

Om 335 dagar så händer något som jag bara kunnat drömma om tidigare. Jag ska på en foto-resa till USA  tillsammans med fotografen Emma Svensson och 15 andra ungdomar runt om i Sverige, i hela 15 dagar ska vi åka runt på en roadtrip till olika ställen i USA så som Los Angeles, Phoenix, Grand Canyon, San Fransisco osv.  Det är verkligen en dröm som kommer gå i uppfyllelse! Ni som läser Angelica Blicks blogg vet säkert att hon var på samma resa fast detta året? De ser ut att ha så fruktansvärt kul tillsammans, och bilderna blir ju bara för fina. Nu är ju hon väldigt snygg också men ändå! Gah, längtar så jag spricker. Vill ni läsa mer och kanske själva boka resan så kan ni kika in HÄR.

evening at home

Kom hem för ungefär en timme sedan, Ricky, Linus och Tim kom och hämtade mig vid 4 för att åka in och spela minigolf på Skoghall, hämtade även Emil på vägen. Har haft det jätte kul och det gick skapligt bra i början men slutade med att jag kom näst-sist ändå, haha. Cyklade ner en snabbis och köpte lite mys till mig själv ikväll då det inte blir att träffa Elina något, så ska strax sätta på en film nu och bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra kväll!

en dag ute på sjön

Igår så åkte vi ut med husbåten vid 11 och var ute på sjön i princip hela dagen, fiskade, fikade och solade. Hade det väldigt bra och det var otroligt skönt. Brände upp mig på ryggen endel men det har lagt sig lite nu, som tur är. Idag är det onsdag och jag har inte en aning om vad jag ska göra, tänkte att jag kanske skulle fota lite senare i alla fall och sen förhoppningsvis träffa Elina en stund ikväll.

Putte I Parken -13

Hade 4 helt sjukt bra dagar på Putte I Parken, hoppat upp och ner längst fram i publiken till både Rebecca & Fiona och Maskinen, sjungigt med tills jag tappat rösten och träffat himla mycket nytt folk. Allt har varit galet bra helt enkelt! En tjej från Stockholm kom fram och frågade om hon fick gå med oss på fredagen och kolla Håkan och det var ju självklart att hon fick, jätte snäll och go tjej! Dagarna gick så himla fort, lite synd faktiskt.
Tänkt att det bara gått 27 dagar av sommarlovet? Och jag har redan hunnit med en himla massa saker, nu är det bara se fram emot Stockholm någon dag, hjälp turnén och frykstafesten!!

I don't want this to end

Dagens festival outfit. Har haft det så jävla kul dessa dagar, har sett så himla många bra artister och träffat så mycket nya människor, åh vill inte att det ska ta slut! Ni som följer mig på vine och insta har förmodligen sett några videos. Maskinen i torsdags var helt galet!! Och Håkan igår var helt magiskt att vara på. Några slag i magen osv av alla i publiken, men helt klart värt det. Idag är det sísta dagen på PIP och jag hoppas det blir lika galet som alla andra dagar. HAPPY

Ändrade planer

Sitter nu på en bänk med Hannah inne på Putte i Parken, blev lite ändrade planer. Fick tag på en biljett billigare än att köpa direkt,  SÅ värt och SÅ glad jag är!! Nu inväntas Panda da Panda klockan 8!

ingen sommar utan festival

Jag är så himla ledsen över att inte kunnat åkt på någon festival i sommar, det är ju så fruktansvärt kul och jag var verkligen taggad på att åka på en i år, men icke. Är också så himla avis på alla som är på PIP just nu. Så många bra artister och så himla mycket roligt folk som är där. Åh blir nere så fort jag tänker på det faktiskt, här får jag sitta hemma och typ...inte gör någonting. Tänker inte ens gå in och kolla fb och instagram denna helg, hoppas det regnar alla dagar, haha...

new bikini

Köpte mig en ny bikini på rean idag. Den satt verkligen perfekt och jag är såå nöjd! Snyggt med lite färg nu när jag är skapligt brun också.

A little party never killed nobody

Bilderna blev lite suddiga av någon anledning men de får duga ändå.

Hawaiian tropic

Nu när solen äntligen är framme här så ska jag ut och sola gärnet. Mamma kom även hem med en "Hawaiian Tropic" i veckan (tips!!), den lukten får mig verkligen att tänka på utlandet, ÅH saknar Thailand!
 
RSS 2.0