fredags lyx


Detta kallar jag verkligen fredags lyx! Perfekt efter en hel vecka med jobb också, nu mår jag. Har inte gjort alls mycket idag, pysslat lite med syster och bara tagit det lungt ungefär. Och förmodligen kommer jag inte göra ett dugg resten av kvällen heller, ingen ork till det. Imorgon blir det dock att gå upp tidigt för att åka iväg och plocka jordgubbar med familjen, får hoppas på fint väder!

Summer work

Följde med pappa för att sommarjobba lite i måndags, var meningen att jag bara skulle jobba måndag och tisdag så har inte gjort något tidsinställt inlägg tyvärr, ni får klara er tills på torsdag! Har i varje fall slitit som en galning dessa två dagar, helt slut! Och idag har jag krossat fönster från tågvagnar och tagit bort gummiramar runt om, så har träningsvärk i händerna...fyfan! Men kul är det ändå och gud vad skitig jag är, dusch nästa! haha. 

three great songs

Midsommar & midsommardagen i humletorp

I fredags var det alltså midsommar och jag hade det bättre än jag trodde, skönt folk, massa roliga lekar, god mat och dessutom bra väder i princip hela dagen, framåt natten regna det endel tyvärr. Bilderna ovanför är både från fredagen och lördagen. Fredagen bestod mest av lekar och mat, fixade en krans, kollade runt lite i området och bara hade det kul helt enkelt. I lördags så gick alla ut i skogen för att gå äventyrstigen vilket var väldigt kul och slutade med att "tjafsa" om vilket lag som egentligen vann, haha. Lördagkväll så åt vi mat uppe i en jätte mysig stuga och lekte en lek efteråt. Sedan vid 9-halv 10 så åkte jag hem, orkade inte vara kvar en natt till. 

studded loafers

Dessa snyggingar fick bli mina förra veckan, är helt kär i dem, alltid velat ha ett par loafers med nitar på. Har redan använt dem flitigt veckan som gått därav att de är lite skitiga på bilderna.

Glad midsommar alla fina

Denna dagen på hela året är en av de bästa enligt mig, det är så mysigt att sitta där och göra midsommarkransar, äta god mat och leka lekar hela kvällen lång, även om man har hundratals myggbett dagen efter. Det är även den sista dagen som natten nästan är lika ljus som dagen, så nu lär det bara bli mörkare igen...tyvärr. Jag följde i vilket fall med familjen till Humletorp idag för att fira midsommar med en massa folk, stannar även där hela helgen så har gjort något tidsinställt inlägg imorgon. Kanske mobil-bloggar också om jag har tid annars får ni bilder från helgen på söndag när jag kommer hem. Två bilder från dagen. Hur som helst, ha en helt fantastiskt midsommar alla fina läsare!

Midsummer nails

Tänkte att det skulle se lite ut som småblommor längst ut på topparna, det är ju ändå midsommar imorgon. Tyckte det blev lite fint faktiskt, syns dock dåligt på bilderna tyvärr.

Wednesday, 19 June

Måste komma igång med bloggandet ordentligt nu, lägga ner mer tid till bilderna osv. Känns som jag bara slänger in ett inlägg lite då och då just nu...Visst det är sommarlov och jag försöker vara ute och umgås med kompisarna osv mesta dels men ändå, måste hända någonting här också. Så under dagen idag ska jag fösöka komma med ideér hur jag ska göra, fixa lite tidsinställda inlägg och fota lite granna. Funderar också på hur jag ska göra med headern, den börjar ju bli lite gammal nu...

Bästa killarna

Skulle åkt ner till fryken för att grillat o så med några igår men blev istället lite fest med skönt folk hemma hos en, vi var inte många men kul som attan var det i varje fall!! Bjuder på fyra finfina bilder på mig (en väldigt glad jag, haha) och bästa killarna ovanför, dom äger!.
Haft lite vattenkrig och solat hos Elina under dagen och nu har jag nyss gjort mig i ordning för ännu en bra kväll!

FUCK CANCER

Idag är en jobbig dag, begravning. Köpte 4 stycken av dessa armband för någon vecka sedan och skänkte 400kr till ung cancer. Tycker de är så fina och "fuck cancer" stämmer verkligen bra, det borde inte få finnas. Skulle ni också vilja ha ett sånt här fint armband så kan ni gå in HÄR och beställa ett. Inget av armbanden ser likadant ut, alla är handgjorda av olika personer, finns även kläder, mössor och annat med samma tryk på. Alla pengar går dessutom till ung cancer, jättebra.

Studenten 2013

För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten, för hon har tagit studeenteeen, fyfan vad hon är bra...GRATTIS TILL STUDENTEN ELINA!! Ha en grym kväll!

Utspringning

Har stått ute i regnet i några timmar nu för att kolla på när studenterna sprang ut, fick sån längtan tills jag tar studenten nu så det är sjukt...hela två år kvar för mig, åh! GRATTIS TILL ALLA STUDENTER! Är förövrigt jätte blöt  och sitter i bilen påväg hem just nu.

Prom 2013

Min eftermiddag/kväll har spenderats i Karlstad och vid CCC där alla var redo för balen 2013. Jag var där för att jag skulle fota Elina innan balen, så fin så. Alla var himla fina, blev själv sugen på att gå på bal när jag såg dem. Fotona ovanför är bara en liten del av de jag tog. Får hoppas att alla får en bra kväll/natt! 
Imorgon är det avslutning för mig också så nu måste jag ner och kolla det sista vad jag ska ha på mig, äntligen sommarlov! 

Happy birthday sister!


Idag fyller bästa syster 12 år, grattis till henne! Har nyss haft kalas här för släkten och fikat med en massa gott. Jag ska snart fixa till mig lite snabbt igen bara och sen går jag och Elina ner för att kolla på Skolshowen som 9:orna har, brukar alltid vara kul att kolla på den! Imorgon så är det mentorsdag i skolan, buketter och båtbussen står på schemat. 

New hair colour

Som ni ser så har jag slängt i en mörk färg i mitt hår, trivs i det mer och mer för varje dag faktiskt. Tyckte det var alldeles för mörkt i början, ville ha mer solblekt brunt hår (om ni fattar? haha) men det blev i vilket fall bättre än ombrén jag hade, tröttnat så på det. Förmodligen så kommer håret bli solblekt under sommaren ändå så. Vad tycker ni?

Design by Angelica Blick

Detta fina och enkla armband designat av Angelica Blick (en av mina förebilder) kom till mig i posten igår. Älskar det där kopparfärgade när man är brun, så snyggt! 

Nationaldags firande

Vid halv 3 förut så åkte vi in till Skoghall för att fira nationaldagen med lite folk och picknick, broken door spelade även. Hade det jätte mysigt och åt supergoda bagetter mamma hade gjort. Nu sitter jag hemma och hjälper till lite på Nellies tjejkväll, då hon fyller år på söndag!

Har varit ganska off sista veckan här på bloggen, förlåt för det men nu så är jag igång igen. Förra veckan så fick vi reda på en väldigt tråkig nyhet som jag inte tänker ta upp här. Sedan var det ganska mycket i skolan osv, men nu börjar allt bli ganska lungt igen. Är bara två dagar kvar i skolan nu, på tisdag tar jag sommarlov, så himla skönt!
RSS 2.0