Three shades of grey

Två koftor och en t-shirt i grått, skulle inte sitta alls fel just nu! Den första koftan är såå mysig och t-shirten är hur snygg som helst på. Tänkte köpa båda idag efter skolan men blev lite snål eftersom jag beställde nyårsklänning här om dagen och måste köpa julklappar . Behöver även nya Dr.denim byxor så det får vänta, tyvärr...

winter inspiration

Nu vill jag faktiskt ha snö, det är ju ändå första advent till helgen. Känns inte som det är vinter ute över huvudtaget, knappt minus ute ju. Tänkt er att bara sitta inne och mysa framför brasan eller liknande när man kommer hem från skolan med en stor filt och varm choklad med massa marshmallows i eller en massa tända ljus och en bra film med någon ELLER tända ljus och ett skumbad (tyvärr så tog vi bort vårat badkar, saknar det nu, haha), åh.

VR nummer 12

Nya nummret av Vecko Revyn är ute nu igen och som vanligt landade tidningen i postlådan här om dagen. Bästa mormor och morfar förlängde nämligen prenumerationen åt mig, så snälla! Fick med caviar nails denna gång som jag faktiskt tänkte testa senare idag om jag har tid till det, har ju ett hemma redan men gillade  "pärlorna" i detta mer, rosa, guld och svart..! Fanns faktiskt en massa tips med denna gång, kläder, pyssel och lite så inför jul/nyår.
Igår så plockade vi även fram lite ljusstakar, julstjärnor i fönstern, mys på hög nivå...och idag är jag ledig så jag ska strax gå ut och kratta klart gräsmattan, även om marken är lite frusen (haha ork), ska jobba lite med uf också eftersom vi ska stå och sälja på skyltsöndagen här i Kil. OCH till sist så ska jag plugga svenska och skriva klart blogginlägg från praktiken. Bara en massa jobb när jag är ledig känner jag, och sorry för så lång text idag, haha.

Pepparkakor och lussekatter


Här är alltså alla pepparkakor och alla 95 lussebullar/katter vi gjorde igår, såå gott verkligen! Slutar vid 4 idag (detta inlägg är tidsinställt), och senare ikväll så ska jag ut och gå med Elina, kan behövar känner jag efter denna helg, haha. 

pepparkaks bak

Just nu så står jag och syskonen och bakar pepparkakor, kanske att vi gör lussebullar sen också! Så mysigt att julen börjar närma sig.

som papercut genom ett hjärta av stål, vem fan bryr sig

Söndag och inte alls taggad på en ny skolvecka, vill ha jullov nu istället.haha. Både på fredagen och igår så var jag med Hannah och hade det bra, kollade skräck, spelade guitar hero, gick runt på kil osv, bra kväll helt enkelt!
Idag så ska jag försöka kratta om det inte är fruset, sen ska vi nog baka pepparkakor osv. Ska även försöka plugga om jag har tid men blir nog istället att spela ännu mer guitar hero, så kul när man väl börjar! Har snart klarat ut medium, hehe..

RoseFrame UF

Nu är vi igång på riktigt med vårat UF igen och det känns riktigt kul! Ovan ser ni ramarna vi gör i svart och vit, speglarna får ni också se så småningom men de tar sin lilla tid att göra då det är mycket mer jobb på dem än ramarna. Snyggt blir det i alla fall!
Gilla oss på facebook för mer bilder HÄR! Vi finns även på instagram nu också roseframeuf, följ där också!

Justin Bieber's Believe Movie

Okej, jag kanske överdriver lite när jag säger detta men det är nästan så jag börjar grina av att bara kolla på trailern till Justins nya film, den verkar så himla bra och jag måste verkligen se den på juldagen när det kommer ut, inte en dag senare. Dock inte säkert ännu att den kommer ut i Karlstad men jag ska se den ändå vare sig jag får åka till Stockholm eller Göteborg...Haha. Någon mer som längtar efter att se den?

New Year's dresses from nelly

New years dresses
New years dresses
Nu när det börjar närma sig jul och nyår så tänkte jag tipsa om väldigt snygga klänningar från Nelly, de flesta ligger runt 500 lappen vilket jag inte tycker är så farligt dyrt. Klickar ni på bilderna så ser ni själva vad var och en kostar och direkt länk till dem. Har själv redan sett ut en som jag fundrar på att köpa, säger dock inte vilken. Nyår för mig är svart med mycket glitter, guld eller silver, så snyggt! Tänkte jag skulle tipsa om lite snygga skor till också men jag tror jag skippar det, jag själv kommer köra på några av mina Jeffrey Campbell skor eller vanliga Dr Martens kängor, beror på om jag ska bära guld eller silver, vilket ni får reda på när det är dags! Man behöver faktiskt inte ha högklackat till klänning, tycker nästan kängor är snyggare och mycket skönare att gå i en hel kväll dessutom! Haha.
 
Har även en rabattkod till er på nelly, med 10 % på hela köpet: J3hr9shfg

två nya i sminklådan

En ny blusher från h&m som jag fick med mig hem idag när jag egentligen skulle leta julklappar men gick inte så vidare så gör ett nytt försök nästa vecka när studiebidraget kommit in igen! Och en bronzer från elf jag köpte för två veckor sedan som förövrigt var riktigt dålig, märker ingen skillnad alls och den är alldeles för ljus enligt mig, kostade "bara" 49:- som tur var, värre om den hade kostat 249:- eller liknande, haha.

fyra toppen veckor

Har haft det hur bra som helst dessa 4 veckor ute på praktik, tyvärr så var det sista dagen i fredags. Fick med mig buketten ni ser på bild ovan +en krans och ännu en bukett, så snällt! Ni hittar bilder på allt HÄR. Vill verkligen inte tillbaka till skolan på onsdag, skulle gärna haft någon vecka till med praktik faktiskt.
Idag är det måndag och jag är ledig både idag och imorgon vilket är jätte skönt. Ska in till stan vid 4 för att gå på teori för körkortet vid 5, bara 142 dagar kvar ju, det närmar sig! Haha.

Tre från igår


Hade en riktigt bra kväll/natt igår måste jag säga! Åkte på fest med Pontus och Linus, lillerudsfest fick jag reda på sen, haha, blev roligare än jag trodde faktiskt och kom hem runt 3 inatt. Mitt linne är helt förstört med lera då det va jätte blött ute så halkade i diket (HAHA), hoppas det går bort annars skjuter jag mig. Tre väligt suddiga bilder men det får ni stå ut med!
Är annars väldigt seg idag så har legat och kolla MTV EMA 2013 hela morgonen och nu Harry Potter, ska duscha en sväng sen och gå ner och köpa godis tror jag! Hoppas ni får en bra lördag!

Grattis bästa pappa på farsdag! Jag älskar dig ♡

Letade fram några gamla kort på pappa och mig tidigare idag eftersom det är farsdag, älskar den första bilden! ligger precis likadant haha. Har precis fikat lite nu med glass, hemmagjorda maränger och kolasås, så gott! Imorgon börjar sista veckan på praktiken, går bara fram till 4 på måndag och onsdag då jag ska in på teorikurs för körkortet vid 5.

Ken Ring

Har alltid tyckt Ken Rings låt "Nu måste vi dra" varit riktigt bra men efter ikväll när jag kollade på så mycket bättre så blev denna låt min favorit "Själen av en vän", så himla fin och sorlig. Titiyo gjorde den väldigt bra ikväll också, började nästan gråta själv när man såg Ken börja gråta. Verkligen fått upp ögonen för honom efter detta avsnitt, favoriten denna säsong helt klart! Ken Rings version av Lill Lindfors "Rus" är också en ny favorit, han gör den riktigt bra.

Bara Början

Denna bok fick min syster i julklapp förra året och jag har velat läsa den såå länge nu och här om dagen läste hon klart den så nu är det min tur, äntligen! Jag hoppas den är lika bra som min syster säger att den är, perfekt dag idag att sitta inne och läsa på också när det regnar så förbaskat mycket ute. Skissade även lite igår, Justin såklart, blev riktigt nöjd med den faktiskt så får se om den kommer upp här så småningom!

A different flower

Häftig blomma va? Har en liten "tävling" på min floristblogg nu som ni gärna får gå in och kolla på HÄR, uppdaterar mer där nu än här då jag fortfarande har praktik och kommer hem så sent på kvällarna. November månad måste nog vara värsta månaden för oss bloggare, för att få bra bilder osv? Så tråkigt och mörkt verkligen! Men lovar er bättre uppdatering på helgerna, så på lördag kommer det mer inlägg igen!

skräckkväll

Såhär såg vi ut igår innan vi åkte på skräckkväll hos några kompisar till mamma och pappa, zombies och skelett var vi som ni ser. Även en bild på hur syster såg ut på halloween discot i fredags i mitten näst längst ner. Blev riktigt bra måste jag säga och kvällen var helt okej. Idag är det sista dagen på lovet och jag ska för det mesta bara ta det lugnt och ladda upp för en ny vecka med praktik.
RSS 2.0