sista söndagen i september

Hela söndagen i skoghall med innebandy och mat hos moster! Är så himla trött just nu så ska gå och lägga mig alldeles strax faktiskt. Skola imorgon igen, inget jag ser fram emot men det är ju tyvärr ett måste ändå *SUCK*. Denna veckan är det nog inget speciellt, tjejkväll i MIC på torsdag som jag ska försöka få med mig nån att gå på, behöver en ny jacka inför vintern så tänkte att det kanske skulle passa bra att kolla det då, brukar dock vara knökat med folk menmen. Hoppas ni får en bra vecka!

mys hela helgen

Inatt ska denna sötis sova hos oss, tog en sväng ner och köpte lite godis förut så nu blir det nog bara mys hela kvällen! Igår så följde Dennis med hem efter skolan, vi kollade på film och idol hela kvällen och hade det väldigt bra! Imorgon så kanske jag följer med in och kollar när syster spelar innebandy också hela dagen så får se hur uppdateringen blir då! 

beautiful inspiration

Älskar när man på kvällarna bara ligger i sängen och "hjärtar" massa bilder på we♥it, man liksom blir så glad av bilderna och drömmer sig bort för ett tag. Perfekt terapi när man är på sämre humör. Skulle ni vilja följa mig så hittar ni mig HÄR!

details in my room

Tänkte bara visa lite detaljer från mitt rum, har städat det hela morgonen ungefär. Nu ska jag träna och sen vänta på att mamma kommer hem för att åka ut och övningsköra. Ha en bra torsdag!

jag kunde inte bry mig mindre

Riskettan B

Från klockan 9 imorse och fram till 12 så var jag iväg och gjorde riskettan, var rätt kul faktiskt och gick fortare än jag trodde. Känns som det börjar närma sig mer och mer nu även om det är 6 månader kvar tills jag fyller 18... Har varit iväg och övningskört hela veckan också, nämligen så att jag börjat köra manuellt nu, bara övningskört i bil med automat innan, vilket är hur lätt som helst mot manuell...Haha.
Är som sagt ledig idag och tänkte att jag ska hinna ut och fota nu innan jag ska ut och köra igen!

två svartvita från insta

1. Frappe's på MC donalds med bästa tjejorna                                                             2. En uttråkad Fannie förra lördagen
Tisdag och nästsista dagen i skolan denna vecka, är ledig både onsdag och torsdag, föör skönt! Ska dock in och gå på riskettan onsdag förmiddag, hoppas det går fortare än vad alla säger...Haha. Festen i Lördags (som jag helt glömt skriva något om) var faktiskt riktigt kul, träffade en massa killkompisar jag inte sett på evigheter och var bara väldigt glad hela kvällen! Lyckat om inte annat. Träffade även Hannah på dagen, satt och pratade om allt och inget ungefär.
Imorgon ska jag försöka fota lite till bloggen när jag kommer hem, behöver lite nytt!!

There's something about fall that makes me happy


Två snabba på dagens look +dr martens (favoritskorna!!).

time for tonight's makeup

Börjat med sminkningen för kvällen nu och vid 8 ungefär så drar jag mig mot lite fest. Kläderna ikväll får bli mina svarta dr denim, vinrött linne, obey keps och dr martens. Ha en bra kväll kära läsare!

Vecko Revyn NR10


Ännu ett nummer av Vecko Revyn kom hem till mig igår, denna gången fick man ett "glam broze blush" puder med. Älskar denna tidigningen när man får med grejer varje gång, och dessutom bra grejer! Var även med en liten fotoskola denna gång som jag tänkte jag ska sätta mig och läsa senare. Fick inga rättvisa bilder idag heller men de får duga. Tyvärr tror jag det var sista nummret jag kommer få hem i brevlådan, så i fortsättningen får jag köpa dem i butik. Kostar 45kr att köpa där.
Idag då så ska jag hitta på någonting med Hannah och senare ikväll så blir det fest hos en annan Hanna. Denna Lördag kommer bli bra!

Starbucks & H&M

Detta har min morgon bestått utav, nya H&M katalogen och en Starbucks. Har ni inte testat dessa Starbucks måste ni göra det, så himla goda! Påminner mig och Thailand... Idag är jag ledig och ska nog för det mesta bara ta det lugnt, försöka träna lite också. Vad ska ni göra?

Space/galaxy nails


Var ett tag sedan jag gjorde något extra med naglarna än att bara måla dem så igår kände jag för att testa något nytt som dessa "space/galaxy nails". Var faktiskt mycket lättare än jag trodde och snyggt blev det! Tog ett stjärnglittrigt nagellack överst igår också men stärnorna åkte tyvärr bort under dagen annars var det riktigt snyggt på! Kommer helt klart göra dessa naglar fler gånger, blev lite kär i dem faktiskt...

studentfesten


Studenfesten, såg den igårkväll med syskonen o pappa. Kan verkligen tipsa om den filmen, så himla bra! 

Questions and Answers

Här har ni videon som jag lovade er med svar på frågorna i min frågestund, körde en lite annorlunda variant denna gång att min syster ställer frågorna medans jag svarar. Hoppas ni gillar det! Kram

saturday morning

Gick upp halv 10 idag, ganska tidigt för att vara jag på en lördag. Igår var det fredagen den 13:de och vi hade "skräck-tema" här hemma, kollade på Friday The 13th (såklart) och åt bara massa svart godis, mysigt! Idag så har jag inte några speciella planer så tänkte att jag skulle svara på frågestunden lite senare, ni kan fortfarande fram till dess gå in och ställa några frågor HÄR. Just nu sitter jag och dricker lite macchiato från vår nya kaffemaskin, åh så gott! 

and you’re gonna hear me ROAR

I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire. Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR. Louder, louder than a lion. Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR. Oh oh oh oh oh oh. Katy Perry – Roar bästa just nu.

RoseFrame UF

Jag och tre av mina klasskompisar har startat ett UF företag i skolan, RoseFrame UF heter det. Vi gör (som ni ser på bilderna ovanför) rosor av äggkartonger och som sedan ska bli en spegelram, blir riktigt snyggt faktiskt! Det är ganska mycket jobb men väldigt kul! Vi har även gjort en facebook sida som jag verkligen tycker ni ska gå in och gilla, HÄR hittar ni den.

sen sommarkväll

Idag har det verkligen varit en toppendag, shorts och linne hela dagen, ca 25 grader i solen och helt underbart! Dagen idag påminde mig om sommaren för 2 år sen, sådär otroligt bra utan någon speciell anledning liksom. Cyklade ner och köpte oss lite godis förut, skulle vara hur mysigt som helst att åka ner till sjön och umgås med massa vänner oså, perfekt kväll för det..men det blir nog att sitta hemma ändå! Ha en bra kväll!

those red lips


Denna låten går just nu på repeat i mitt huvud efter alla som sjöng den i Idol, haha. Axel Algmark – Kyss mig

Autumn is here, unfortunately

Idag är jag ledig, som tur är för jag har blivit jätte förkyld och hade feber imorse. Kände mig inte alls bra igår heller så därför orkade jag inte blogga något. Känns verkligen att hösten är här, tyvärr. Tänkte också att jag skulle ha svarat på frågestunden idag men eftersom jag inte är helt frisk får det bli en annan dag, så ni har fortfarande tid att ställa frågor HÄR

två nya

Nytt mineral puder från Mary Kay, absolut bästa! Köpte även en söt liten topp med mig hem, brukar inte direkt använda den typen av toppar men måste erkänna att denna var väldigt enkel och fin på, väldigt skön också så det blir nog nya favoriten inför hösten!

1 års kalas för Iris


I torsdags så fyllde lillkusinen Iris 1 år, så vi var på kalas hos henne tidigare idag. Grattis i efterskott goa unge ♥

Hello september, please bring me love

Första September idag alltså, det kändes när man gick ut förut, hösten är här. Men vädret är lite bättre nu så jag ska faktiskt gå med shorts hela dagen, ska snart iväg på kalas för Iris. När vi kommer hem sen ska jag fixa mig lite inför kommande skolvecka och lägga mig tidigt! Kan ta en senare buss imorgon i alla fall då vi börjar kvart över 9 vilket är huur skönt som helst.
RSS 2.0