news I haven't show

Ny väska som jag köpte för någon vecka sedan, stor, bra och enkel, precis som jag ville ha den. Och en ny favorit t-shirt jag köpte i lördags, ni kommer få se mer utav den längre fram!

nature

Bilder från gårdagen.

picknick

Jag och syster tog med oss picknick korgen och gick till kullen och sätte oss och hade det bra förut. Så himla fint väder, 22 grader förut!! Har gått barfota hela dagen i bara shorts och t-shirt, underbart. Tyvärr börjar jag få lite söndagsångest nu när det är skola imorgon igen efter en hel vecka ledigt...men går bara till onsdag som tur är!

Angelica Blick | Bik Bok

Klockan 10 imorse så släpptes Angelica Blicks kollektion på bik bok. Jag och Jessika åkte in och var där 5 över ungefär...och då var alla kläder i min storlek slut...finns inte ens kvar på hemsidan, så typiskt! Men köpte mig i alla fall några kopparringar från hennes kollektion, hade velat haft de snygga klackskorna och bodyn också men tyvärr så fanns det ju inte kvar då. Fick i alla fall en liten goodiebag med hem med bra saker. Armbanden är också från Angelica fast från Vecko Revyn i somras. 

breakfast smoothie

Det är 18 grader ute och jag är gladare än någonsin, nej riktigt så glad är jag inte men det lät bra att skriva så, haha. Men det är i alla fall bra väder och då måste man ju vara lite glad? Åt en väldigt god smoothie imorse med blåbär, banan och björnbär i. Nu ska jag gå ut och sola ett tag, senare ikväll blir det nog hockey.

SOC

Innan vi åkte vidare för påskfirandet igår så svängde vi in på Stadium snabbt och köpte lite träningskläder, nya tights och en tunn jacka. Nu vill man ju nästan ut och träna bara för att få ta på sig dessa! 

påskafton

Lite bilder från dagen, helt okej påskafton ändå även om jag hade sjukt tråkigt på kvällen sen...hände ingenting så jag och brorsan tog en tur på Kil i bilen, haha. Ny dag imorgon, hoppas på att något roligare händer då!

Glad Påsk!

I morse följde jag med upp till höjda och gick/sprang 2.5km lite duktig ändå även om det tog emot. Letade påskägg när vi kom hem, hjälpt till att baka lite tills imorgon och nu ligger jag och pappa i soffan och kollar på sagan om ringen, får se vad eftermiddagen har att bjuda på.

påsklov

Nu är det äntligen påsklov, det firas med pizza och salladsrulle (jag äter ju inte pizza, hehe), gott! Senare drar jag och Elina ner och solar, premiär i den nya solstudion.

vårbukett i rede

Veckans arbete i skolan, en vårbukett i rede. För att vara första gången jag gör bukett i rede måste jag säga att jag är mycket nöjd, gillar limen i också!
Vid 11 åker jag till skolan (i en och en halv timme, mest ovärda dagen jag vet) och sedan tar jag påsklov!

Saturday night

Några bilder från lördag kväll/natt då Elina hade fixat en överraskningsfest för mig, hade så himla kul! Tack snälla. Fick åka med ögonbindel på först för att inte se vart vi skulle, kom fram och möts av ett grattis från flera stycken som satt där inne, haha. Åt en väldigt god tårta och lyssnade på bra musik, sedan gjorde jag debut på krogen! Kommer nog inte glömma den 18-års festen i första taget, haha.
Har verkligen fingrarana och pussmunnen med i varenda bild också, förstår inte...

KÖRKORT!!

JAG HAR KÖRKORT!! Fyfan vilken skön känsla! Trodde inte det var sant när hon först sa att min körning var godkänd, åh vad glad jag blev! Jag och syster tog en tur till bergvik förut, lite läskigt att åka själv första gången men det gick hur bra som helst. Shoppade lite och tog en frappé på Mc donalds, bra dag.

26 april

Den 26 april, alltså nästa lördag så släpps Angelica Blicks kollektion för Bik Bok!! Ni som följt mig ett tag vet ju att Angelica är en stor förebild och en av de bästa bloggar jag följer så måste bara in och kolla in detta! Älskar ju allt. Skorna och jumpsuiten är stora favoriter så de hoppas jag får bli en del av min garderob om 2 veckor!

Jofama by Kenza 9

Min fina födelsedagspresent utav familjen. Har länge velat haft den så ängligen är den min, gud vad jag kommer använda denna flitigt! Kommer sitta snyggt utanpå klänningen jag fick i torsdags också som jag ska ha ikväll (den jag hade på mig på födelsedagen några inlägg ner, visar den bättre någon annan dag)!

universeum

Vid 8 i morse åkte vi iväg mot Göteborg med klassen, gick på universeum det första vi gjorde och sedan vidare till göteborgsoperan. Där fick vi även en guidad tur, fick se en snutt när de repade för en kommande föreställning, rummen där de gör alla kläder, peruker osv. Var faktiskt väldigt kul att se hur det verkligen är och går till där! Fick dock inte ta några bilder där inne så tyvärr får ni inte se något där ifrån. Nu ska jag inta soffläge och ladda inför morgondagen, spännande!! 

birthday girl

It's my birthday! 18 år idag!!

födelsedagsfirande

Släkten är här just nu och firar mig, ätit smörgåstårta och lite så, fick mest pengar av dem (som jag ska spara till USA!). I skolan idag så fick jag även present från Ronja och Felicia, så söta! En låda med lite smått och gott i + en ram med bilder på mig (inte de finaste kan jag ju säga, haha), men tacktack än en gång mina fina vänner! Hihi. Nu väntas det ännu fler dagar med roligheter, snacka om att jag är taggad.

news

Två nya som jag och mamma hittade på bergvik förut påväg hem från stan. Köpte även helium så nu ska vi att blåsa upp ballonger imorgon tills firandet på kvällen! 

Last week






Mycket som händer denna vecka men ska försöka blogga så gott jag kan! Mentorssamtal imorgon, födelsedagsfirande på onsdag, på torsdag blir jag 18(!!), fredag åker jag till Göteborg med klassen och på lördag är jag uppbokad av Elina nästan hela dagen, haha! Förutom mentorssamtalet imorgon tror jag denna vecka kommer bli hur bra som helst! Är sjukt taggad på allt som kommer. Kameran kommer även vara i högsta hugg som vanligt så ni behöver inte vara oroliga att missa något, haha. 

i mulleskogen

Fyra bilder från igårkväll när jag och elina tog en promenad till mulleskogen för att plocka lite vitsippor, fick med mig en riktigt stor bukett hem som ni ser, fint! Slutade vid 12 idag då jag jobbade in denna lektionen förra veckan så var hemma redan innan 1, så himla skönt! Ska sätta mig ute ett tag i värmen och sedan plugga! Ha en fin fredag.

New case for my iphone

Detta Iphone-fodral kom på posten igår, länge velat ha ett där jag kan ha bankkort, busskort osv i så förra veckan tog jag tag i det och beställde ett. Gillar det skarpt, och speciellt när det är brunt! Svart eller vitt tyckte jag lät lite tråkigt eftersom nästan alla har det.
RSS 2.0