details

En ny favorit outfit i nya linnet och koftan. Och eftersom jag inte har något speciellt att skriva om just idag så länkar jag favoritlåten som gått om och om hela dagen - Ace Wilder – Busy Doin' Nothin!

two news in the wardrobe

Körlektion, fixat håret (igen) och gått på stan med Elina, från 7-17 har jag varit i staden idag...är trött just nu! Men det har varit en bra dag i varje fall. Fick med mig en välbehövlig kofta hem och ett svart fint linne från stan (ni sk få se dem på någon dag också). Sedan fixade jag håret ännu en gång, färgade om det lite då jag inte vart riktigt nöjd första gången men det är jag nu! (kommer också upp så småningom här). Nu ska jag lägga mig och kolla serie och plugga lite körkort, ha en bra torsdagskväll!

my Wednesday morning

Nya Vecko Revyn kom som vanligt i veckan nu och denna gång med två gloss stick, inget jag provat ännu men färgerna verkar rätt snygga. Även ett nytt armband som ni ser i bild, gillar det där ganska enkla. Kom nyss hem från första körlektionen, vilket gick väldigt bra för att vara första gången! Han tyckte till och med jag skulle boka och försöka ta körkortet samma dag som jag fyller(!). Så jag är mycket nöjd med den lektionen, åker in imorgon igen och kör en dubbellektion till. Nu ska jag försöka fota endel så jag har något att blogga om, måste få ordning på bloggen nu!

T.G.I FRiDAY'S

Kom hem från Norge för någon timme sedan, har som sagt varit där sedan i söndags hos Rasmus (därav ingen uppdatering), har mest legat inne hos han och inte gjort speciellt mycket, ätit och kollat på film ungefär, haha. Åkte in en sväng igår för att kolla lite där han bor och idag åkte vi till Oslo innan jag skulle ta tåget hem, kollade runt lite där med och käkade på T.G.I FRiDAY'S, vilket var väldigt gott! Väldigt bra dagar ändå! Just nu sitter jag framför tv:n med syskonen och mamma. Ska strax gå och lägga mig faktiskt, ska upp vid 6-7 imorgon för att åka in på mina första körlektioner nämligen.

On the train to norway


Sitter på tåget påväg till Norge för tillfället, har ju som sagt sportlov så kan ju vara kul att göra något annat än bara sitta hemma..Är just nu i Arvika och det är 2 timmar kvar ungefär, tur musik finns!

efterlängtat lov

Nu är det efterlängtade sportlovet här! Sista praktikdagen igår också så fick mig en liten bukett när jag gick hem, liljan är så himla fin! Ikväll kommer det folk hit så ska vi ha en liten Thailandskväll och kolla på kort från resan förra året osv. Bokade även massa körlektioner här om dagen som jag ska åka in och ta under veckan när jag ändå är ledig, är ju snart bara en månad kvar tills jag fyller 18(!!). Hoppas ni får en bra lördag!

hundred and ten days from now

Om exakt 110 dagar från nu, den 12 juni så sitter (antagligen) en väldigt nervös och förväntansfull Fannie på arlanda i Stockholm och ska snart gå på flyget till det som alltid en dröm, USA. Kan inte riktigt fatta det ännu, för ganska precis ett år sedan när jag hade praktik och sov hos moster så låg jag och kikade på lite bloggar innan jag somnade och hamnade inne på Lisa Olssons blogg, där hon tipsade om denna resa så jag klickade mig vidare och läste lite om vad allt gick ut på. Kände direkt att detta skulle vara något för mig och screenshotade en bild till mamma där allt om resan stod och skrev något liknande "får jag åka på detta?!?".
Fick som svar av mamma "anmäl dig så får vi se =)", jag som nästan var säker på att hon skulle skriva ett nej eller att vi skulle prata om det när jag kom hem, haha, så blev såklart skitglad och anmälde mig direkt. NU ett år senare så sitter jag alltså här och om 110 dagar så åker jag iväg till USA med Emma Svensson och 16 andra ungdommar runt om i Svergie (även några från Norge). Bara med okända människor och utan föräldrar, hur jäkla overkligt låter inte det?? Vi landar i Los Angeles och är där i två dagar sedan kommer vi åka vidare mot Phoenix, Williams, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park, San Fransisco, Big Sur och sedan till Los Angeles igen de sista dagar...Kommer få vara med om sådana otroliga upplevelser! 
Ser fram emot detta så himla mycket och ska bli väldigt kul att få träffa så mycket nya människor också. Emma skapade en facebook grupp för oss som ska med på denna resa och där skriver hon lite information osv om hur resan kommer se ut. Här om dagen skrev hon och tipsade om två saker man borde göra när man är i Las Vegas, det första var att åka limousine till Caesars Palace och äta buffé och det andra var att åka lift upp på Mammoth Mountain, 3500 m högt berg med snö på toppen. Hur kul skulle det inte vara att åka limousine i Las Vegas? eller fota uppe på ett berg med snö i bara shorts? Vill göra båda sakerna så får se vad jag bestämmer mig för att fickpengarna ska gå till...Ska även shoppa en massa! Haha. Emma skrev även igår att vi ska bo på hotellet "New York New York" i Las Vegas, ett hotell med berg och -dalbana inomhus!! Hur coolt? Har ett lyckorus i hela kroppen när jag tänker på att det inte alls är långt kvar egentligen, vill dit nu nu nu

Finns så mycket mer jag skulle vilja skriva om detta men då skulle inlägget bli hur långt som helst! Så om det är något ni undrar över med denna resa så kan ni fråga dem här istället, svarar mer än gärna på dem och blir det många svarar jag även i en video! 
 
Några lånade bilder av Angelica.

blueberries

Skulle ha gått till praktiken idag, men tyvärr så mår jag inge bra. är jätte sliten sen igår och har ont överallt. Åt inte sådär jätte bra under gårdagen och stod precis hela tiden så kan ju vara därför, hoppas i alla fall jag är bättre tills imorgon! Gjorde mig en god blåbärs smoothie till frukost i alla fall och ska fixa lite bilder från igår som ni får se senare, för er som inte visste det så var jag på uf-mässa hela dagen..

"från en hemlig beundrare"

En bättre dag igår, fick en väldigt fin bukett med 5 stora rosa rosor och ett kort i där det stod det "från en hemlig beundrare". Försökte få Elina till att säga vem det var ifrån (eftersom det var hon som gjorde den) men det var inte det lättaste, haha. Hade såklart min aning om vem det var och det stämde när jag väl fick reda på det, så go. Att få blommor på alla hjärtans var det sista jag trodde jag skulle få så det var ju gulligt.

För övrigt så praktiserade jag som sagt igår och det var riktigt kul att testa på och jobba på alla hjärtans dag! Såå mycket folk och så himla stressigt men ändå så värt att vara där. Fick även av 300:- och en bukett (som mamma och pappa fick av mig sedan) när dagen var slut för jag hade varit till så stor hjälp, hur glad blir man inte då?

alla ♡-dag

Alla ♡-dag, vem har missat det? Inte jag i varje fall, har haft praktik hela veckan och förberett som bara den inför denna dag, snittat en massa rosor, gjort buketter osv. Därför är detta ett tidinställt inlägg då jag även idag har praktik och jobbar, kommer vara helt slut ikväll när jag kommer hem!
Vet att jag skrev samma sak förra året också men är inte denna dag lite väl överskattad? Alltså visst att det är mysigt och göra något speciellt med pojk/flickvännen just denna dag men det är väl lika mysigt alla andra dagar också och göra något speciellt? Nu har ju jag aldrig haft någon pojkvän just denna dag då, så kanske därför jag tycker som jag tycker, haha.. Hur som helst så hoppas jag alla får en sådär mysig och bra dag med pojk/flickvännerna i alla fall, själv ska jag jobba, sova och äta godis.

black red and gold

Två nya armband som blev med mig hem här om dagen, köpte även två till syster också fast ett blått istället för rött. Gillar dem väldigt mycket faktiskt, ganska enkla men ändå lite extra.

Rally sweden 2014 - Movie

Ni måste bara in och lyssna på rally låtarna p4 har gjort HÄR, haha så bra. 

Rally sweden 2014


Precis efter jag kommit hem från praktiken igår så åkte vi in till invigningen av Rally Sweden 2014, vår prins och statsminister höll tal och de hade fixat en massa fyrverkerier som invigde det hela, lite mäktigare än förra året. Skotershowen i början var också lite häftigare, dock var ju inte Daniel Bodin med i år då han hade brutit benet...Jag som hade sett fram emot att se han i år igen och kanske ta kort, haha.
Håller på att fixa en liten film till er också från kvällen, måste hitta en passande låt till bara, så det kommer förmodligen upp imorgon!

Tuesday night


Ber så mycket om ursäkt för så dålig uppdatering här på bloggen. Har varit lite mycket sista veckan och dessutom började praktiken igår så kommer hem vid 7 varje dag, vilket suger men bara att gilla läget. Det kommer förmodligen fortsätta bli dålig uppdatering här någon vecka framöver, men ska i alla fall göra några tidsinställda åt er och försöka blogga under helgerna! Sedan när praktiken är slut så lovar jag er mycket nya inlägg, det kan ni ge er på!
RSS 2.0