Good Morning

Godmorgon! Ligger ute i solstolen och kollar igenom nya H&M katalogen för hösten/vintern 2014, känns lite sorligt att kolla höst/vinter kläder medan jag ligger och solar, menmen. Vid 13 så ska vi iväg på lite kalas då en av kusinerna fyller år, ikväll blir det nog en promenad innan sängläge och lite serie tittande.

Värmskog

Bestämde oss för att äta middagen i Värmskog idag, en stor och god räkmacka! Åkte nercabbat och lyssnade på en massa bra musik i bilen, en riktigt skön sommardag helt enkelt.

striped shirt

Ny skjorta jag införhandlade i början på veckan i samband med att jag skulle köpa present till mammi. I like. Ni kommer få bättre bild i ett annat inlägg framöver.

mamma 40

Idag fyller finaste mamma 40 år, grattis igen bästa du!! Har firat henne hela kvällen, folk som kom och överraskade så tillslut blev vi hur många som helst, haha, det var kul. Mormor och morfar som skulle komma hem nästa vecka egentligen hade kommit hem och var två av de som överraskade, så kul att se dem igen!
Nu ska jag sova och ladda upp för en ny dag. KRAM

nude and transparent

Fixade till naglarna lite förut, nude och transparent. Elina pratade om det här om dagen så fick lite idé från henne, hihi. Bara gjort ena handen än så länge och kan säga att de ser mycket bättre ut i verkligheten!
 

värmeln

En välbehövlig dag på stranden! Åkte ut på lite äventyr i morse till en helt ny strand som mamma hört skulle va fin, och det var den verkligen. Vårat nya hemliga ställe, så lungt med folk också vilket var väldigt skönt. Dit blir det fler gånger!

i min iphone

Fick en fråga om favoritapparna i min iphone, ovan ser ni de jag använder mest och mina favoriter just nu till höger. Det finns dock fler sidor i varje mapp också, har sammanlagt 179 appar i min iphone, ha-ha.

en godare frukost

En helt okej frukost att vakna upp till. Ska gå ut och lägga mig och sola nu, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda! Sitter och kollar lite resor för tillfället, studentresa och lite annat, längtar så till att få åka utomlands igen på en riktigt solsemester.

black and patterned

Shortsen har jag varit ute efter ett tag men de har varit slutsålda överallt på nätet men så hittade jag dem förra veckan så var tvungen till att köpa dem. Bh:n och toppen fick jag faktiskt hem idag, sitter perfekt båda två. Kommer användas flitigt nu under sommaren.

Ä n t l i g e n

Äntligen finns Justins Believe movie ute på swefilmer DIREKTLÄNK. Har verkligen längtat efter att se denna igen, tog ett jäkla tag innan den kom ut på nätet. Även om ni kanske inte tycker om Justin rekomenderar jag verkligen er till att se denna ändå, ni kanske ändrar er om han efter? Kommer ihåg att jag gråt när jag och syster var på bio på denna i höstas, u n d e r b a r. OCH på tal om Justin så fick jag reda på någon dag efter jag kom hem från Los Angeles att Justin var där samtidigt som mig.....fatta vad besviken jag blev som inte såg honom.

day 9 - in mammoth lake

Dag 9 i USA (alltså midsommar i sverige) var vi i uppe i Mammoth mountain och Mammoth lake (där bilderna är ifrån). Solnedgången den dagen var helt galet fin, aldrig sett någon liknande solnedgång tidigare. Bilderna på mig är tagna av duktiga Anna, hihi.
 
Fortfarande inte orkat kolla igenom alla bilder från resan ännu (seg jag vet), bara velat haft kul och umgåtts med kompisarna de senaste veckorna efter resan, men ska ta tag i det nu och ge er fler inlägg framöver!

copper nd brass

 
Har så himla mycket ideér i mitt huvud nu tills jag ska flytta hemmifrån, vet precis hur jag vill att allt ska se ut. Dock kommer jag nog inte flytta än på ett tag, tyvärr. Ovan har ni bara några detaljer som jag mer än gärna skulle införskaffat till mitt hem, koppar och mässing är så jävla snyggt ärligt talat.

turn down for what

Åmål hela helgen, åkte upp till fellan på fredag och gick på stan mesta delen av kvällen och bara myste. På lördagen la vi oss vid sjön och solade några timmar innan vi började fixa oss inför kvällen då det stod 18-års fest på schemat. Riktigt bra kväll, kom hem runt 3 på natten..ni vill inte veta mina skavsår efter klackskorna en hel kväll, haha. Tack för ännu en grym helg fellan!

Snapshots

Några snapshots från veckan (eller helgen rättare sagt) som gått. Festival, häng vid sjön, god lunch och bara väldigt bra dagar. Imorgon åker jag och syster in till stan för lite shopping och sen i helgen drar jag till Fellan igen så ska vi på lite festligheter ännu en gång! Roligheterna tar aldrig slut, om 22 dagar åker jag till arvika för lite hamnfest också!

let's go to the beach

Drar ner till stranden med Elina snart, runt 30 grader ute, helt galet varmt. Behöver nog svalka mig lite i sjön..på tal om det tog jag första doppet i helgen faktiskt, haha.

en kväll i juli

Följde med in till Barbros Brygga tidigare ikväll för att kolla på när mamma och Olof spelade, drack lite för mycket cola och åt efterätt i 24 graders värme, skön kväll. Nu blir det fotboll, här håller vi på Tyskland!

shopping from the U.S

Här har ni allt jag shoppade i USA, inte sådär överdrivet mycket ändå. Mest nöjd måste jag säga att jag är med klackarna, klänningen och långbyxorna, så snygga!! Ni kommer få se allt bättre när det sitter på i inlägg framöver. Fellan kommer snart hit så ska vi börja fixa oss lite för ikväll, festival på g!

too beautiful

Finaste kusinerna ♥

glen canyon horseshoe bend

Dag 5 på road tripen i USA var vi till Glen Canyon Horseshoe Bend, så jäkla mäktigt. Ni förstår inte vad fint det var, absolut inte detsamma att kolla på det genom bilderna man tog som att se det i verkligheten. ÅK DIT om ni någon gång ska till staterna!
RSS 2.0