California dreamin'

California, i miss u. Några bilder från sista dagen på Venice Beach, näst sista bilden bjuder vi på, ellerhur Anna? hihi. 

back in sweden

Igår strax efter klockan 8 på kvällen landade jag på arlanda igen, efter 15 underbara dagar i USA med det bästa sällskapet man kan tänka sig. Så glad att jag fick göra denna resa verkligen och ett stort TACK till Emma som hade fixat allt så himla bra. Känns sådär att vara tillbaka i Kil igen måste jag säga, det är kallt och regnar..hade mer än gärna stannat några dagar till i LA. 

2 days left



2 dagar kvar av denna fantastiska resa, so sad. Kan inte förstå att allt gått så fort! Redan varit här i snart 2 veckor, sjukt. Men har verkligen haft det helt underbart och otroligt kul! Favorit ställena har nog varit LA, Vegas och San Francisco (lite trött på stenar, berg och vatten, hehe). Men självklart har alla ställen varit riktigt bra och fina ändå! 

San Francisco - Golden Gate

Imorse drog vi vidare ännu en gång och denna gång mot San Francisco(!) Fick lite fritid på förmiddagen så gick och kikade i affärer och lunchade med ett gäng bra tjejer. Sedan åkte vi mot Golden Gate bron för att fota, hur fint som helst, tur det inte vart molnigare.

i love u las vegas

Att åka runt i limousine på The Strip i Las Vegas och sedan käka världens största och godaste buffé på Caesars Palace, fortsätta kvällen med att shoppa ända in på natten +att få följa med vakterna upp till toppen på hotellet för att fota, och sedan dagen efter åka berg- och dalbanan som gick runt hela hotellet...ja behöver jag ens säga mer? Vegas ägde. 

Som ni kanske förstår hamnar bloggen lite efter då vi gör saker i princip hela tiden, börjar 8 och går och lägger oss vid 1-2 på nätterna..Har dessutom säkert runt 5000 bilder efter första veckan så inte hunnit kolla igenom och redigerat allt ännu, haha. Men det kommer mer så fort som möjligt!

VEGAS BABY!!

LAS VEGAS!! Bara varit här i några timmar ännu men jag är redan kär i allt och alla i denna stad. Käkade på Hard Rock café förut och har gått runt och kollat runt lite, imorgon blir det shopping och senare på kvällen limousin till Caesar Palace, JAG ÄR TAGGAD!

Route 66 Arizona

Bilder från de lediga timmarna vi fick imorse då vi gick upp på Route 66 och käkade lunch och kollade lite. Måste säga att det känns lite häftigt att faktiskt ha varit där, gillade verkligen det stället! Men imorgon bär det av mot LAS VEGAS!

Gran Canyon day 4

Brusiga bilder på hög nivå men skyller på att det vart så jäkla mörkt när vi tog de sista bilderna. Gran Canyon idag, hur fint som helst. Jag och Anna trotsade höjdskräcken lite och tog oss ut på en klippa för att fota, har nog aldrig varit så rädd för att ramla. Trodde jag skulle dö X antal gånger, var helt skakis efteråt, haha.

Joshua Tree Day 3

Igår Hollywood, idag Joshua Tree och äntligen ett internet som funkar i datorn. Förstår fortfarande inte att jag verkligen är här. Sjukt, men så jäkla härligt! Klockan här är nu halv 4 på natten, kom hit vid 3 ungefär då det hände lite olyckor vid kaktusarna så allt blev senare än väntat. Men nu är vi framme och imorgon bär det av mot Gran Canyon. Bilderna från hollywood får ni se senare.

the day has come

Nya solbrillor och bikini.
Klockan är 6 och jag håller på att packa det sista, för om 6-7 timmar åker jag mot sthlm för att möta upp alla på Arlanda och sedan ta flyget mot Köpenhamn där vi ska mellanlanda innan Los Angeles(!!). Är så himla nervös så vet inte vart jag ska ta vägen, men blir väl förhoppningsvis bättre så fort jag kommer till Arlanda och har hälsat på alla, haha... Nästa inlägg ni ser skriver jag förmodligen från ett hotell i LA, vi hörs då!

Skål nu är det sommarlov



Sommarlov!!
Detta efterlängtade sommarlov är äntligen här, 68 dagar av ren frihet, hur skönt? Tog en fika på stan efter avslutningen i ccc med mina tjejer, ser de ju inte på tre veckor nu, åh! Sedan tog jag och fellan en sväng på stan innan vi drog hemmåt. Nu blir det packa väskan det sista innan jag drar mot sthlm imorgon natt, nervös! 

Highland cattle

Titta så himla fina kossor!! Var tvungen ta med kameran ner när elina frågade förut om jag ville med och kolla på kossorna, så himla fina visst?

happy b-day sister

För idag fyller min finfina syster hela 13 år!! Grattis Nellie, tonåring nu!! Det sög ju liiiite att hon fick en helt ny systemkamera i födelsedagspresent, en som är snäppet bättre än min, bara någon dag innan jag åker...haha fy

make a change

Håller tummarna på att det blir som jag vill nu.

födelsedagsfirande

Min fina syster fyller år på måndag så idag hade vi släktkalas för henne, god tårta och nybakade bullar. Fick ju dock ingen bild på henne då... Vädret är fint och jag tänkte faktiskt gå ut och fota lite strax, var ju ett tag sedan sist!

yesterday

Sista skoldagen igår och den bestod mest av fika faktiskt, haha. Nästa vecka ska vi bara mysa med klassen på måndag och på tisdag ska vi vara på ccc för skolavslutning. Som jag längtat efter detta sommarlov! Efter skolan igår hängde jag med bästa tjejerna på stan lite för shopping och sedan åkte vi vidare till Åmål till Fellan för lite båtåkning och mys! hihi.

ocean blue

Bilder från We Heart It.

barbros brygga

Åkte in till Barbros Brygga och käkade lite mat förut, åt en cecarsallad (pappa likaså fast en dubbel som ni ser bakom, haha), gott. Hoppas ni får en bra söndagskväll! Själv ska jag nu plocka fram resväskan och börja packa lite.

Första juni

Avslutade maj igår med en drink på killingen med bästa Elina och lite fest med alla killarna! Kul! Idag är det 1 juni och jag ligger ute i solstolen för tillfället, får se vad dagen har att bjuda på senare! 
RSS 2.0