flower in my hair

Har så länge velat haft en "flower crown" att ha till vardags, men tycker de är rätt dyra för att inte se speciellt bra ut (denna kostade endast 20kr och köper man i affär så ligger de runt 70-150kr). Så ikväll satte jag mig och gjorde en egen av gamla fakeblommor vi hade hemma. Skapligt nöjd över resultatet faktiskt, gjorde två till senare som blev kransar också haha. Tänkt att ha med till USA då jag firar midsommar där i år! Lite fin måste man ju vara.

långhelg

12 dagar kvar innan sommarlov (5 skoldagar) och 14 dagar kvar till USA. Livet äger om inte annat. Min hjärna har redan ställt in sig på sommarlov tror jag, varit sjukt trött så har sovit bort hela dagarna när jag kommit hem sista tiden (ni ser ju bara hur sliten jag ser ut ovanför, hehe). Välbehövligt med långhelg nu, ska sätta på en bra film och mysa till resten av kvällen! 

GRATTIS BÄSTA MAMMA PÅ MORSDAG! JAG ÄLSKAR DIG ♡

Letade fram några gamla kort på mammi och mig nyss då det är morsdag idag (hoppas ni inte glömt era mammor!) Lite svårare att hitta bra bilder på mig och mamma då det är hon som tagit de flesta korten men fick fram några iaf! Den andra bilden tycker jag är så fin med mammas klänning, ser så sommrig ut! Första kortet är också bra, haha.
Jobbar hela dagen idag som röstmottagare i EU-valet, hemma på lunch nu så åker tillbaka vid 5 och blir där hela kvällen..och på tal om kväll så hade jag en riktigt trevlig lörsdag kväll/natt igår!

tre favoriter i lurarna

Har så mycket bra musik i huvudet hela tiden så tänkte att jag delar med mig av mina tre favoriter i lurarna just nu! Lyssnat så mycket på dem sista dagarna att de snart börjar bli uttjatade, haha. Nu ska jag gå ut och ta mig en långpromenad i shorts och linne, sjukaste värmen! 

Fashion for the road

Road Trip Nelly.com
Gick in på Nelly.com igår och blev kär i deras nya kollektion "One for the road", perfekt inspiration då jag om någon vecka måste börja packa inför min road trip i USA!! (Bara 20 dagar kvar, förstår ni vad sjukt?!) Därför slänge jag ihop ett kollage med mina favoriter från kollektionen, några fick dock inte plats så som klänningen med solrosor, gillarrr.
Klicka HÄR! eller på någon av bilderna för att komma direkt till Nelly.

25 grader

Slutade 3 idag och tog tåget hem så fort som möjligt så jag skulle hinna sola ett tag, 25 grader! Sitter ute fortfarande och bloggar lite, försöker komma med lite ideér om bloggen framöver också men det går väl sisådär just nu. Vecko Revyn kom idag med, alltid lika kul! Höjdpunkten varje månad, haha. Ovan ser ni även vad man får med denna gång!

from new yorker

Fyra nya plagg och en keps som fick följa med hem från Strömstad förra helgen. Kommer använda allt väldigt flitigt i sommar, speciellt magtröjorna på nederstabilden, så snyggt! Dessa ska bli med till USA kan jag lova.

△ inked for life

Har ju glömt att berätta att jag och Elina tatuerade oss för två veckor sedan! Pratade om det någon dag innan och skulle BARA gå och kolla tider inne i Karlstad och sedan någon timme efter så sitter den där, kompistatueringen (båda gjorde likadana). Gjorde så jäääkla ont men det var helt klart värt de. En triangel som symboliserar evighet, så nu blir vi tvugna till att vara kompisar resten av livet *blink*!

andra kvällen - Strömstad

Andra och sista kvällen spenderade vi inne i Strömstad på en brygga vid hamnen med jordgubbar och cider, hur mysigt? Senare träffade vi lite folk (bara massa snygga killar, hehe), hängde med dem och senare följde med till deras båt, när vi senare vid 1 på natten skulle hem så får vi punktering på bilen..haha lyckad kväll i varje fall! Känns faktiskt förjäkligt att vara tillbaka i Kil, hade mer än gärna stannat några dagar till.
 

första dagen - saltö

Har ju som sagt varit nere vid kusten hela helgen med mina två favorittjejer! Åkte tidigt på fredagen och kom hem på söndagkväll, jag som körde också haha. Har haft det otroligt mysigt och kul, väldigt händelserika dagar..skrattat så himla mycket och bara mått bra helt enkelt! Var runt 15-17 grader hela helgen också, u n d e r b a r t. Kommer inte glömma denna helg i första taget kan jag ju säga!! Låter filmen/bilderna tala för sig själva, dessa ovanför är från saltö (där vi bodde) och imorgon kommer några bilder från strömstad också.

Strömstad

Sitter just nu på en brygga i Strömstad och äter jordgubbar och dricker cider i kvällssolen, 15 grader!! Så jäkla skönt väder, haft en toppenhelg här med mina tjejer och än är den inte slut! Ni kommer få en massa bilder när jag kommer hem.

Vans "of the wall"

Nya sneakers, leopard vansen jag visat i ett collage tidigare. Riktigt sköna och väldigt snygga! Lite ovana att ha på sig bara, för de är lite "klumpigare" eller vad man ska säga mot vanliga converse liksom men jag är väldigt nöjd ändå. Fick dem även ganska mycket billigare så det vart ännu bättre!

grillad munk

Grillad munk med hallonkvarg och bär - dagens efterrätt. 

grillkväll

Igår åt vi grillat för andra(?) gången i år, så gott. Sedan satte vi oss i soffan till Harry Potter och ännu en film som gick på tvn, rätt bra lördag ändå. Idag ska jag chilla gärnet och bara ta hand om mig själv, inte göra något speciellt alls. Valborg firade jag tillsammans med bra folk, åt middag hemma hos mig och gick sedan vidare till fest, typ som de flesta skulle jag tro, haha! 
RSS 2.0