one month left

You have one month to finish the book of 2014. Make the last chapter a perfect one. Första advent, alltid lika mysigt. Hur ska ni "fira" denna söndag? Själv ska jag byta om till träningskläder och ta en pw/springtur sedan blir det nog lite glöggmys till sista avsnittet av SOA ikväll.

Praktik




Fler bilder på floristbloggen HÄR.
Är inne på min andra vecka ute på praktik, är på en inredning och blomsterbutik här jag bor, väldigt skönt att det är så nära! De flesta vet ju att jag går floristlinjen, men jag vill inte bli florist längre och har redan andra planer på vad jag ska göra efter studeten så därför behövde jag ej vara i endast en blomsterbutik. Börjar även 12 varje dag så jag klagar inte, tycker till och med det är kul för en gång skull! Bara tre timmar kvar, sen tar jag helg! 

Vila i frid fina Tristan

Jag blev så himla chockad igår när jag fick reda på att Tristan hade gått bort, blev faktiskt lite ledsen. Han var ju en så himla glad och härlig kille, min favorit i Idol. Livet är allt bra orättvist, det är allt för tidigt att dö som 19 åring, vare sig man vill det själv eller ej. Så himla tragiskt. Vila i frid fina Tristan.

X-mas inspo

Det närmar sig första advent och snart julafton(!!), det är faktiskt exakt 4 veckor kvar till jul idag. Med det sagt så tänkte jag ge er lite jul inspiration i form av kläder, det är ju alltid kul att klä upp sig på julafton. Ovanför ser ni mina favoriter från Nelly och ni vet väl att de alltid har fri frakt om ni handlar för 100:- eller mer? 

Rumsgranar

Köpte med dessa granar hem från praktiken igår, de är såå fina!! Så nu har vi två i fönstret som är lite större och den lilla på bild som står på pianot, himla söt! Hellre dessa rumsgranar än fula små enar...haha. De är även ganska lättskötta vad jag förstått, hur bra som helst! Vad tycker ni, gillarna dessa rumsgranar?

Vecko Revyn

Näst sista nummret av VR för detta år. Fick med 2 concealers +2 highlights, inte provat dem ännu men brukar tycka grejerna man får med är skapligt bra så får väl se vad jag tycker om denna.
Förövrigt är jag så förbannat (ursäkta spåket) trött på min blogg så måste fixa till den snarast, vet dock inte HUR jag vill ha den så kommer väl ta någon vecka till förmodar jag...

Night changes

Jag är absolut inget 1D fan, är och kommer alltid vara på Justins sida. MEN idag är ett undagtag, just denna låten, Night Changes med 1D är otroligt bra och musikvideon är också hur gullig som helst. Harrys röst ger mig rysningar, han gör hela låten, haha.

New starbucks

De som känner mig vet att jag älskar Starbucks, godaste iskaffet någonsin. Och vet ni vad?! Det har kommit ut en ny smak(!!), White Chocolate Mocha. Man hör ju bara på namnet vad god den är? Köpte med en till lunchen på praktiken igår och kunde inte motstå att köpa med ännu en på vägen hem, åh vad god den är!! Ny favorit.

Clubmaster sunnies

Beställde hem två nya solglasögon i början av veckan. Kunde ej bestämma om jag skulle ha röda eller svarta så fick bli båda, haha..favorit modellen på solglasögon helt klart, älskar dem!

Present från Dubai

Ursäkta dålig kvalité på bilderna, orkade inte krångla och ta nya.
Fick en fin sminkväska från VS av mamma och pappa när de kom hem från Dubai igår, så snälla så♥ Följde även med till Karlstad en sväng på morgonen/förmiddagen idag. Ikväll blir det lite festligheter så ska strax hoppa in i duschen och fixa mig, kör på lila detaljer ikväll!

En brudbukett i min stil

Bilder på hela buketten hittar ni HÄR. Är så himla nöjd med veckans arbete i skolan, en limmad brudbukett. Detta är ju helt klart en brudbukett i min stil! Ska jag någon gång gifta mig lär det inte bli ett bröllop som går i vitt i alla fall, det är en sak som är säker, haha. 

new knitted shirt

Köpte mig mysigaste tröjan förra veckan, jag älskar den. Har bott i den hela veckan i princip, haha. Farsdag idag också, tyvärr kan vi inte fira pappa men skickade en liten hälsning via facebook♥. Åt middag och fikade hos moster och kusinerna förut och imorgon blir det middag hos farmor när syskonen kommer hem från skolan, själv är jag ju ledig! Nu blir det MTV EMA hela kvällen.

bang bang my baby shot me down

Åkte med Elina till Arvika igårkväll för att festa och gå på krogen nu i halloween tider. Gjorde ett skott i pannan på mig själv, vilket jag blev riktigt nöjd med faktiskt. Flera stycken som frågade om de fick känna på det, haha. Hade det väldigt trevligt måste jag säga. Idag har det varit sängläge och film hela dagen för min del, så himla trött...tur jag är ledig imorgon igen! 
RSS 2.0