iPhone 6 white nd gold

Låt mig presentera min nya bebi, iPhone 6 white nd gold!! Denna låg alltså i paketet jag fick hem igår, är såå himla nöjd med den! Älskar att den inte är riktigt guld heller utan lite mer åt koppar hållet, och kameran ska vi inte tala om, den äger. Du var mer än välkommen efter 3 år med iPhone 4s.

what I want to wear this fall

Nude
Har på senaste tiden blivit helt förälskad i dessa färger, gammelrosa/ljusrosa, grått/svart, guld och koppar. Koppar vet ni ju sedan innan att jag älskar, haha. Mitt nästa köp ska helt klart bli en av halsdukarna, tycker de är så fina, vet dock inte vilken färg? Helst skulle jag ju såklart vilja ha allt ovaför men tyvärr är man ju en fattig student fortfarande, haha...

Som ett barn på julafton

Åååh, fick äntligen mitt paket idag som vi beställde förra veckan!! Ni förstår inte vad överlycklig jag är!! Visar er imorgon vad som är i paketet, hihi. 

bilkyrkogård - part 2

Här får ni resten av bilderna från bilkyrkogården. Färgerna är ju bara för fina, håller ni inte med?

en kall tisdag, VR och macchiato

Idag var det riktigt kyligt ute, eldar i vedspisen hemma, kikar i vecko revyn och dricker lite macchiato här i soffan. Ska gå ner och ta en dusch strax och packa inför imorgon då vi ska sova kvar på skolan för att ha "kick off" inför YB. Imorgon kommer resten av bilderna från bilkyrkogården upp som tidsinställt!

Student 2015

Idag var det provning av studentmössor(!). Helt galet att det är min tur snart! Trodde jag visste ganska exakt vad jag ville ha för mössa men det visade sig vara det svåraste jag gjort på länge, ärligt talat. Kan inte bestämma om jag ska ha guld eller silver eller om jag ska ha kristall eller inte? Vet ju inte ens vad jag ska ha för klänning än liksom...Har stor beslutsångest för tillfället, haha.

bilkyrkogård - part 1

Del 1 - svart vitt
I lördags var jag alltså här, på en bilkyrkogård långt ute i ingenstans, haha. Tyckte faktiskt det var sjukt kul att fota alla dessa gamla bilarna som mestadels är skrot just nu, just det där att träden vuxit sig in genom bilarna och alla fina färger (syns dock inte i detta inlägg, haha). Vill gärna åka hit igen när det lagt sig lite snö på allt, tänk vad fina bilder det skulle bli då! Under veckan kommer andra delen upp, som även är i färg!

"so if you'll get hurt or die, I don't care. Remember in this place no one can hear you scream"

Ni får en lite smygtitt ovanför vart jag har hållit hus idag! Så många bra och fina bilder, är väldigt nöjd över dem måste jag säga. Nu ska jag sätta mig och redigera lite så ni får se fler inom kort. Gillar rubriken till detta inlägg som även står på en av skyltarna, "so if you'll get hurt or die, I don't care. Remember in this place no one can hear you scream".

one two three, one two three drink

Sia – Chandelier

red nd gold

Målade naglarna i en röd färg förut, så snyggt! Älskar kombon mellan rött och guldNu ska jag sätta mig och läsa nya h&m katalogen, ta hand om mig själv och invänta idol.

Whisper Challenge

Efter att ha sett på både Hanna och Andreas bloggar när de gjorde "whisper challenge" så var vi också tvungen att testa och gud vad kul! Det går ut på att den ena ska ställa frågor till den andra som har hörlurar på sig med jätte hög musik också får man se vad svaret blir, då man inte hör någonting, haha hoppas ni gillar det! Skulle ni vilja se fler videos som dessa? 

Käk på tugget



Åkte iväg imorse för att ställa upp inför valet imorgon då jag jobbar där från 11 på morgonen och nästan hela dagen/kvällen, inte det roligaste men lite extra pengar är aldrig fel! Så efter det åkte jag hem och kollade på glee innan vi drog till tugget och käkade! Gjorde även en liten kul grej förut som kommer upp imorgon! 

Studentresan bokad

Nu är studentresan till Magaluf bokad till nästa år!! 261 dagar kvar, är redan sjukt taggad på att åka. Kommer blir så himlahimla kul, känns verkligen att det är på riktigt nu. Det här sista året kommer bli grymt.

Rudimental

HUUUUR JÄKLA BRA ÄR INTE DENNA LÅTEN?!?! Den går på repeat 100 gånger om dagen om inte mer, haha älskar den!!

purple

Måste visa mammas fina arrangemang hon gjorde utanför dörren här om dagen, älskar att allt går i lila! Har börjat uppdatera floristbloggen nu igen, den är dock under renovering men kika gärna in ändå genom att klicka HÄR!

fribiljetter till fbk-zsc

I Torsdags fick vi i klassen fribiljetter till FBK-ZSC så jag, Felicia och Moa möttes upp på stan runt 7 på kvällen, gick till donken och köpte en varsin frappé och sedan åkte vi vidare mot färjestad för hockey där fler från klassen/skolan var. Mycket bra kväll även om det blev senare än väntat.
Blir lite mycket mobilbilder men det är såå mycket lättare än att ha med sig kameran överallt.

september inspiration

Några fina bilder från we♥it. 

cold

Onsdag och jag är sjuk, är så jäkla förkyld och måste haft feber inatt så konstigt som jag drömde..Åh har inte tid med att vara sjuk nu... I morgon tror jag dock att jag går till skolan vare sig jag känner mig frisk eller ej, vi har ju blivit erbjudna att gå på hockey från skolan imorgon och det tackar man ju inte nej till!
RSS 2.0