you better die young


american pie


Sitter här i soffan med hela familjen och kollar på American pie nu, alltid lika bra! Vet att det inte blivit mycket bloggande dessa dagar, men är mycket i skolan och plugg är ju inge kul att skriva om. Men nästa vecka på torsdag börjar påsklovet så då kommer det mer! :)

genom åren


Hittade några gamla bilder på mig och Elina genom åren, det är så kul att kolla på gamla kort! Haha, jag tror att de äldsta kortet är från -09 någon gång, åh!

så himla sköna

Önskar att jag var Nellie, fyfan vad snygg han i mitten ääääär alltså!! Älskar deras videos, så himla sköna! haha

shoreline

come fly with me

my boyfriend


Justin kom ut med sin nya singel idag!! HÄR finns hela låten, jag bara älskar den!!

Grattis bästa bror

bio med linus


Åker in på bio med Linus nu, Hungergames! Skriver mer när jag kommer hem ikväll förhoppningsvis, annars får ni ha en bra kväll!

hela världen snurrar

hemmagjorda chips


Har man inget hemma och klockan redan är för mycket för att gå och köpa något får man göra eget! Enkelt, gott och mycket nyttigare, mums.

Someday you will find me

vårpromenad


"På med skorna och ut i det fina vädret! "Det är precis vad jag har gjort, vart ute och gått, har ju vart ute hela dagen ändå fast luggit och solat på framsidan och jag tror jag fått lite färg i ansiktet faktiskt! Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag bara ÄLSKAR detta väder!

what a feeling

baking cookies


Då var kakorna klara och jag går ner och duschar, blir tyvärr ingen bio idag utan det blir imorgon, men bättre sent än aldrig! Så ska pyssla och sysselsätta mig här hemma nu istället, får hoppas att det inte blir allt för tråkigt.

ner på kil


Cyklar ner på Kil och tar följe med Kevin och mamma eftersom de ska ner på match och jobba, ska köpa choklad och sedan baka till Kevins kalas i morgon. Helt osminkad är jag också för vid 2 ska jag börja göra mig iordning, duscha och så för att gå på bio ikväll, hungerspelen! Najs.

pink pink pink


Kom nyss in från att vart på Kil ett tag med de nya skorna(!!) och sett bilkorteget som håller på just nu osv. Över 50 bilder tror jag det var, riktigt najs ändå! haha. Var i staden förut också och fick med mig ett par träningsskor på bilden ovan, bättre bild på hela skorna får ni någon annan dag. Nu ska jag gå och mysa lite vid tv tror jag.

we are all people


Hej osminkad och sliten teletabbis-tjej som dricker yoghurt! Det där var ju nästan allt jag gör/är just nu i en meningen, najs. Nej men jag är trött och orkar verkligen inte vara vaken, ska dricka upp yoghurten sen funderar jag nästan på att sova, skiter i allt plugg ikväll för jag orkar verkligen inte. Så kanske det kan vara en pigg Fannie till imorgon istället, när det är fredag och allt!

trååååååkigt


Jag har tråkigt, är lite små sur och orkar inte plugga. Åh vad jobbigt det ska vara, haha! Åt däremot världens goaste mat förut, så är propp mätt fortfarande! Ikväll blir det tidigt igen, ska kolla på dubbelliv halv 8 och innan de ska jag nog ha gjort mig i ordning också. Upp och iväg till skolan imorgon igen, idrott på morgonen och sen världens rast som jag hatar innan sista lektionen, orka.

på den sköld du klär


Här har ni ett filmklipp från i lördags när vi var inne och kollade på fbk-hv71. Tyckte det passade bra ikväll eftersom de spelar just nu, står 1-0 och 3 perioden har precis börjat, nu tar ni hem detta!!

like a g6


Kan inte sluta säga det men det är verkligen underbart väder just nu, bara älskar de! Ska gå ner i källarn och leta upp mina inlines nu, jag och Elina ska ut och åka lite nu när de har sopar gatorna!! OM mina inlines passar såklart, tveksamt alltså men jag håller tummarna.

top model sverige


Sitter med mamma och syster och kollar på Top model, alltid lika bra! Skulle också vilja vara modell, fy vad avis jag är på deras utseende. Menmen så är det. Efter top model ska jag göra mig i ordning och faktiskt lägga mig och plugga sedan sova, det var så skönt att lägga sig i tid igår och var inte alls trött i morse så ska nog börja med att skippa BB i fortsättningen och kolla på det på datorn dagen efter i stället.

Show me a smile then


Äntligen riktig vår! sitter ute och kollar den nya H&M katalogen just nu med musik i öronen och solar, så skönt! Och ännu skönare när jag inte ligger efter i några prov längre, undeeeerbart.

ett fel närmare rätt


Nu har jag tagit bort sminket och kletat på en ansiktsmask, underbart! Ska sätta mig och kolla på BB ett tag och plugga lite samtidigt om det går, ikväll tror jag att jag ska hoppa BB och lägga mig tidigt istället, kan vara skönt det med ibland.

calippo shots


Tog en vårpromenad med Elina förut, kikade in på Ica och upptäckte att barndoms favoriten är tillbaka! Var ju bara tvungen att köpa en varsin och smaka och kan säga att den är lika god nu som då! Mums.

vårens ha ha ha ha

skärpning nu


Ska sminka mig lite snabbt nu och sedan gå med Elina och hämta cyklarna hos Julia, efter de ska jag sola och plugga, får se hur det går! Skärpning på bloggandet nu också, jag måste komma igång igen! och svara på alla 100 kommentarer jag missat, sry for that! heh

hockey


Nu drar vi in på hockey! sen ikväll ska jag på liten fest, får se om jag hinner skriva något emellan, hej så länge!

sjukling


Ligger och myser i vår fina skoltröja. Ville bara säga förlåt för sämst uppdatering osv, jag har varit sjuk och inte orkat så värst mycket, igår låg jag i sängen hela dagen och när jag skulle lägga mig igår kväll hade jag över 40 grader i feber så ni förstår nog! Men börjar bli skapligt frisk nu i alla fall :)

....

Måndags mys


Bild från arkivet.
Sitter och har vårat vanliga måndagsmys framför tv:n nu, ska strax gå och göra mig i ordning för kvällen, kolla BB och sen sova. Natti!

The boys who



orkar inte


Har kollat klart på BB sen igår och ska väl sätta mig och fortsätta plugga på kemin nu, tråkigt. Imorgon har jag Nationella i svenska som jag missade för någon vecka sen, ska bli skönt att få det gjort iaf inte för jag har så stor lust att stanna kvar till halv4 när jag egentligen slutar halv3. Hur som helst, bytte header förut till den de flesta tyckte och själv tyckte jag nog den jag med!

från vinter till vår


överlägsen


Ja, kan inget annat säga än att det var rätt låt som vann, tyckte verkligen inte att Danny skulle vinna, alla hans låtar låter likadant ändå. Men däremot tyckte jag att Top Cats kunde fått lite mer röster, men icke de nej!

Vem tycker du?


Det känns ju som att Loreen kommer att vinna om man kollar detta. Själv vet jag inte vem jag tycker ska vinna, det är ganska många som jag tycker är bra så som Dead By April, Ulrik Munther, Top Cats och Loreen. Får helt enkelt se vem det blir, men jag tror Dead By April och Loreen har störst chans i eurovision senare också. Vem tycker du ska vinna?

underbart


Det är sol ute, all snö som kom i veckan är typ borta, äntligen blir det riktig vår?! Det hoppas jag i alla fall. Vi har varit borta hos farmor ett tag nu och strax blir det mat. Inget smink eller iordning gjort hår idag heller, outfit är tröja och tights, enkelt och mysigt! hehe

Grönsaker och dipp


Suttit och mysit lite med familjen framför teven med grönsaker och dipp, gott! Nu ska jag göra mig iornding för kvällen och invänta BB.

dubbelliv


Går på barnkanalen halv 8 på torsdagar, synd att varje avsnitt bara är 10 min, äslar verkligen det programmet! haha. Min älskling Charlie Gustafsson är ju med där också, Alex är också ganska snygg faktiskt så! ;)

Andra gången gillt

07-03-2012


Allt känns verkligen helt toppen just nu! Mina älsklingar kom igår, gjorde en liten sak som kommer upp senare, nationella i svenska gick bättre än jag trodde och jag känner mig riktigt taggad på sommar! Vill bara springa runt och skrika, hihi.

2 måsten i sommar


HUUUUR snygga är inte dessa höga shorts?! Nästan så jag skulle kunna döda (skulle såklart inte görat, men ändå) för ett par, det är ett av mina måsten i sommar i alla fall, att införskaffa ett par liknande sånna där.

Och HUUR snyggt skulle det inte vara med en vit kavaj till några höga shorts, höga klackar och maglinne eller liknande till sommaren när man är sådär brun och fin, åh underbart!

30 grader i februari


Satte nyss på 30 grader i februari, har fixat mig i ordning efter att vart ute och sprungit lite osv, skönt faktiskt! Skolan var väl helt okej idag, lite trött som vanligt menmen. Imorgon slutar jag i alla fall en timme tidigare och efter det så åker jag och mammsen in till stan, vad vi ska göra där får ni se imorgon.. hihi!

day before tomorrow


Skit fin bild, not. Det var en riktigt bra avslutning på lovet idag, bio med två fina kompisar! och bion var faktiskt riktigt bra, se den! Just nu sitter jag i sängen, kollar big brother och ska försöka plugga lite i pauserna, skola imorgon tyvärr. Fast helt ärligt tycker jag det ska bli lite kul att gå till skolan i morgon, känns bra på nåt sätt, även om jag vet att jag har hur mycket som helst att göra när jag väl är där... haha!

En gång i phuket


Håller på att fixa mig lite nu, bio med Elina och Rebecka lite senare, mysigt på en söndag! En gång i phuket ska vi se, så kvart över 4 går jag mot Elina och vidare till tåget och möter Rebecka antar jag, hehe. Jätte fina och många kommetarer har jag fått också senaste tiden, det är kul! Ska försöka hinna svara på alla lite senare :)

Baby doll


Om inte Top cats inte slår Timotej nu, då jävlar! Annars så är väl kvällen helt okej, förutom att youngblood inte gick vidare också då...fan

Lördags mys


Sitter och myser med syskonen nu, kom nyss in från att vart ute ett tag med Elina, skulle egentligen fota lite men solen gick ju ner så fort helt plötsligt! Fick med mig lite smågott till ikväll för det blir väl antagligen att sitta och kolla melodifestivalen om 10 min. Vad gör ni ikväll då? :)

Teenager posts



plugg på en lördag


Får väl se hur det går, har inte ett dugg lust att plugga men när det väl är gjort så är det ju helt underbart!

Live my life


I'm gonna live my life, No matter what, we party tonight. Far East Movement & justin bieber – Live My Life 

golden nails



Satte mig förut och målade naglarna, lite guldiga sådär. Förlåt för mina fula händer, helt torra osv menmen. Nu är äntligen hela outfiten klar till skolasvlutningen också, FUCK VAD GLAAD JAG ÄR!! Och ingen vet varför... hehe ;)

sneak peek


Klickade hem min skolavslutnings klänning i tisdags och idag låg paketet i brevlådan. Passade perfekt så nu är det bara att hålla utkik efter skorna jag ska ha till! Tänkte ha helt annat först som några av er nog vet men tyvärr fanns inte klänningen inne och skorna kom aldrig i min strl men detta kommer bli så mycket snyggare! Längtar verkligen efter skolavslutning nu.

CONGRATULATIONS


Justin Bieber fyller 18 år idag, och såklart måste jag säga grattis till honom eftersom han är min stora idol :$ hihi. 
RSS 2.0