Happy halloween

Jag och min bror i helgen / årets pumpa, jag står för munnen
Halloween idag, känns inte så mycket annorlunda mot de andra dagarna faktiskt. Ingen halloween fest för min del i år heller, tyvärr, men jag klarar mig nog haha. Igår var jag i stan med Hannah och shoppade, väldigt bra dag! Fick med mig lite smink och ett linne hem som ni får bild på endera ikväll eller imorgon. Ska slappa i soffan lite framför GG nu och sen fortsätta jobba med UF. Hoppas ni får en grym halloween!

trashy blue jeans

Tröja från Cubus / halsduk från Cubus / jeans från Gina / Converse från Stadium

sneak peak

Sneak peak på dagens outfit, ska ut och fota nu så hela kommer upp senare. Rotade fram byxorna från mammas garderob och fick en liten idé, haha.

half baked

Halv 12 imorse gick jag och syrran ut på en promenad, svängde förbi coop på hemvägen och köpte en ben&jerry's som vi delade på när vi kom hem. Åh så gott det är! Tänkte dock att jag skulle träna strax, bra kombination där, haha. Har ju lov denna vecka så tänkte jobba en hel del med UF och försöka få allt jag tog med hem klart innan denna vecka är över. Ska fota och visa bild när det är klart! 

Bad boys

Har ni hört nya låten med Zara Larsson? Måste erkänna att den är riktigt bra, bättre än de andra låtarna hon gjort. Och hon är ju faktiskt riktigt snygg för att vara 15..Haha!

halloween nails


Hade inget och göra förut så satte mig och fixade naglarna, det är ju ändå halloween typ hela veckan så varför inte... Så skönt med lov måste jag säga och denna vecka ska uppdateringen bli bättre, det lovar jag! Ska väl duscha och fixa mig lite nu så får jag se vad källen har att bjuda på, inget planerat än så länge.

Vecko revyn

Som vanligt så kom det ännu ett nummer av Vecko Revyn denna månaden. En ögonbryns penna, eyeliner och lösögonfransar fick man med denna gång, använder inte lösögonfransar så ofta men kanske är nåt att testa på nästa fest? 

en lördag i oktober


Är jätte ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen denna vecka men har haft ganska fullt upp på praktiken och inte orkat blogga när jag kommit hem. Igår åkte jag även till Dennis nästan direkt jag slutade och sov där, hade det faktiskt väldigt bra! Kom hem runt 5 idag och då körde jag ner när vi skulle köpa lite godis och nu ligger jag här och kommer göra resten av kvällen också. Äta godis, dricka red bull, läsa vecko revyn och kolla gossip girl (blivit helt fast i det, kollade klart första säsongen på 5 dagar? inne på andra nu..haha) består min kväll av, ganska seg men helt okej ändå! Har ju som sagt gjort något hela veckan så ganska skönt att bara va också.

a rose in a wine bottle

Hur snyggt och enkelt är inte detta istället för en tråkig, vanlig och genomskinlig vas? Jag älskar det i alla fall! Har man ingen bra vas så kan man bara ta vilken vinflaska som helst och göra den till en vas, mycket snyggare också om ni frågar mig. Passar perfekt till mitt rum då jag (som ni vet) redan har en massa vinflaskor med ljus i. 

the graffiti wall

Två bilder från när jag och syster var ute och fotade här om dagen. Jag och syster har ikväll haft lite hemma spa med egengjord ansikts mask av avokado även fotmassage och nymålade naglar så nu känner jag mig fräsh! Imorgon ska jag till skolan i några timmar som jag nämnt tidigare, efter det blir jag nog med för att kolla när brorsan spelar innebandy match. Hoppas på en bra helg!

efterrätten

Har haft en liten middag hemma här idag för att fira pappa lite som fyllde år för 2 månader, haha. Väldigt god efterrätt min bror gjorde som jag var tvungen att fota. Imorgon är det äntligen fredag och sista skoldagen innan jag går ut på praktik, så skönt! Hoppas det blir lika bra som jag tänkt mig också. På lördag ska jag dock till skolan någon timme för vi har "öppet hus", inte så kul men det går förmodligen fort. 

Miley: The movement


Måste bara tipsa om denna serie som handlar om Miley och där hon berättar "sanningen" bakom varför hon förändrats osv. Riktigt bra faktiskt, blev helst fast. Finns bara en sak att säga och det är att hon äger, shit vad jag gillar den tjejen. Klicka HÄR eller på någon av bilderna för att komma till serien, tvingar er att se den, haha. 

höstkransar


Onsdag idag och jag är ledig, som varje onsdag.Har precis gjort klart den sista höstkransen (vi har sålt det i skolan för att samla in pengar till klasskassan och studentresan i 3:an), gjorde två i gårkväll vilket jag kände var väldigt skönt. Har gjort 4 stycken sammanlagt denna vecka. Har även uppdaterat min floristblogg som ni gärna får gå in och kika på HÄR. Har så himla mycket som måste bli gjort idag så har lite panik om jag kommer hinna allt, träna, jobba med UF, baka tills ikväll, gå och köpa lim osv...GAH! Hur som helst så har jag tidsinställt ett inlägg åt er lite senare, ett litet tips som ni inte får missa!! 

#heartbreaker

"We've waited 4 months, 17 weeks, 119 days, 2,856 hours, 171,360 minutes & 10,280,000 seconds for Heartbreaker, that's dedication"
ÄNTLIGEN!! Hur många mer än jag har haft denna låten på repeat idag? Satt igårkväll och verkligen längtade att den skulle komma ut och imorse när jag vaknade var det första jag gjorde att köpa den på iTunes (ni som följer mig på insta såg nog det, haha), sen dess har jag haft den på nästan hela dagen. Var i princip off hela förmiddagen i skolan, haha. Ganska så sjukt ändå att låten ligger 1:a i 56 länder redan, men den är ju himla bra så jag förstår... Låten finns på spotify nu HÄR hittar ni den.

Out of the blue and into the black

red lipstick

Ganska så nöjd med bilderna faktiskt. Nu ska jag ut och fota, hoppas det blir som jag tänkt mig.

vinröd

Ny vinröd halsduk. Åkte in till stan på lunchen i fredags och köpte denna, väldigt nöjd faktist även om det tog emot för min plånbok, haha. Hittade en jacka på tjejkvällen i torsdags också men ska lämna tillbaka den då jag är välidigt osäker på den, så har kollat runt lite på olika sidor igen efter vinterjacka och har hittat en som ser rätt bra ut så ska nog in och prova den imorgon och hoppas på att den blir med hem.

kanelbullens dag

Fredag äntligen! Även kanelbullens dag idag, har ni käkat några bullar än? Bara nästa vecka kvar i skolan sen går jag ut på praktik i 4 veckor +höstlov mellan där, hur skönt som helst ska det bli, slippa alla bekymmer i skolan för ett tag. Denna helgen blir nog ganska lung, Dennis följde med hem idag så ska va med han ikväll i alla fall. Resten av helgen blir det förmodligen att övningsköra lite och jobba med UF.

frozen yoghurt

Hittade ett recept på hemmagjord "frozen yogurt" förut och tänkte att det kunde va kul att testa. Blev riktigt gott och receptet var ju hur enkelt som helst, jag tog dock lite fil istället för yoghurt och ingen honung i. Tycker jag förtjänar detta efter att jag tränade förut! Ska även ut och övningsköra om ca en timme.
Tänkte bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen senaste dagarna också (okej, två dagar, haha), följde med Dennis hem i måndags och kom inte hem förens sent på natten och igår var jag himla trött så orkade helt enkelt inte.
RSS 2.0