simple as that

Kör på vita naglar ikväll, enkelt.

The Justin Bieber concert

Hade en av de bästa kvällarna i mitt liv i onsdags, jag var i globen och såg Justin uppträda, jag såg han med mina egna ögon bara 10 meter framför mig, det var helt sjukt. Kom in i globen runt 7 på kvällen och där inne fick vi sedan sitta och vänta i en timme innan förbandet började spela, The fooo. Sedan fick vi vänta ännu 1 timme och 10 minuter, stående, för att inte tappa våran plats nästan längst fram och då kan jag säga att jag nästan tuppade av, fan vad alla tryckte på. Man såg lite då och då vakter som kommer förbi med avsvimmade och skadade tjejer framför en och jag förstår nästan det, för alla var helt hysteriska även om det var runt 1 timme kvar innan han skulle komma. Hur som helst så klarade vi oss igenom de två första timmarna utan problem och sedan började nedräkningen och alla räknade ner i kör..TRE, TVÅ, ETT, NOOOOOOOOLL!!
Sedan kommer det upp en film på skärmen bakom scenen där en man börjar prata, om hur allt började och slutar med att säga "believe", då delar skärmen på sig och man ser Justin komma ut helt klädd i vitt med sina stora silvriga vingar på sig. Går inte beskriva den känslan som jag fick genom kroppen när jag ser honom där, PÅ RIKTIGT, han som jag drömt om flera nätter i sträck, han som jag lyssnat på i flera år och han som alltid får mig att le i alla lägen när jag lyssnar på hans texter. Det var inte långt ifrån att jag började grina när han landade, haha.
Första låten var "all around the world" och det var ett jävla drag när han började, hela publiken började hoppa upp och ner och även om man stod still så följde man med ändå, det var riktigt häftigt faktiskt. Han pratade lite emellan låtarna och skrek saker som "I love you guys" och "Who wants to be my baby?", kan säga att jag aldrig skrikit så mycket som jag gjorde då. I mitten av konserten går han även upp på en "platta" som han åker ut på över oss, ÖVER OSS, var högst 3 meter ifrån honom, alla sträckte upp händerna som om vi trodde att vi skulle nå honom, han kollade ner på oss och log sådär som bara han kan göra. "Boyfriend" och "baby" fick avsluta hela konserten och när det var runt 2 minuter kvar på "baby" så går han och ställer sig längst fram och tar av sig tröjan, *AAAAAAAAAAAAHHHH JUUUUUUSTIIIIIIIN* hörde man hela publiken skrika då, även jag, han har ju verkligen en av de snyggaste kropparna i världen, hela han är helt perfekt, dog lite den sekunden.
Åh gud skulle kunna fortsätta skriva i flera timmar om bara den kvällen, allt var så jävla magiskt. Man fattade inte riktigt att det var på riktigt förens man gick ut från globen och ser en massa tjejer som sitter på gatorna och gråter, hade vi inte haft så bråttom skulle jag nog också vara en av dem, haha. Köpte även mössan på bilden för 350 spänn där inne, står believe på framsidan och justin bieber på baksidan, helt klart värt de.
Kan i vilket fall säga att det var en av de bästa upplevelserna jag varit med om och jag ska helt klart göra om det. Kommer han nästa år ska jag ha meet and greet. 

from the body shop


I onsdags hade jag fått paket från veckorevyn hem och i det så låg dessa välbehövliga grejer. Fick en prenumeration på veckorevyn som present av mormor och morfar när jag fyllde år vilket var jätte kul, veckorevyn är en av de bästa enligt mig. Tack så jätte mycket för det!
Imorgon kommer även ett inlägg upp om hur Justin Bieber konserten var, bästa jag gjort i hela mitt liv, även videos kommer upp!

Tonight it's my turn

Från att stått i kö till biljetter på ticnet utan att få några, stått utanför scalateatern i stan vid 4-5 en vintermorgon och frysa ihjäl och sedan grina påväg till skolan med biljetterna i handen, till att nu sitta i bilen påväg till stockholm med fjärilar i magen för att äntligen efter års längtan få se honom. DET ÄR SÅ JÄVLA SJUKT. Jag tror inte jag fattar själv att det är på riktigt nu, att om bara några timmar så står jag där i ett hav med skrikande tjejer precis framför honom, min babe. Har gått och pratat om honom i flera dagar nu, följt honom på twitter och läst varenda liten grej han gjort i sverige hittils (jag tror att Moa börjar tröttna på mig efter allt tjat om honom nu, haha) men jag är så fruktansvärt taggad för att äntligen få se honom. Har sett en massa fb-kompisar som lagt upp videos och bilder från de tidigare konserterna han gjort i sverige och norge och även om jag vetat hela tiden att jag ska få se honom själv ikväll så blev jag så svundsjuk på alla som var där. Men ikväll är det min tur, min tur att hoppa upp och ner, skrika och sjunga med i hans låtar, ikväll är det är min tur att få en dröm att gå i uppfyllelse. ♥

The Italian week

Det är Italienska veckan denna vecka i skolan vilket betyder att 11 elever på skolan har fått tagit emot en varsin elev från Italien som ska bo hos oss hela veckan ända fram till lördag, och jag är en av dem. Så igårkväll åkte jag och mamma in för att hämta upp Chiara som hon heter på tågstationen och jag kan säga att jag var rätt nervös innan, mest för att jag måste prata engelska i en hel vecka båda i skolan och hemma, och jag är inte så bra på engelska, haha. Men det fixar jag nog tillslut ändå! Vi är två stycken i min klass som tagit emot en varsin, jag och Moa, vilket jag tycker är väldigt skönt, så man slipper vara själv! Haha. Förhoppningsvis längre fram så får även vi åka ner till Italien och bo hos dem i en vecka men det är inget bestämt ännu. Hur som helst så tänkte jag bara säga med detta att uppdateringen på bloggen kanske inte blir den bästa, men ska försöka så gott jag kan! Ovanför ser ni en bild på alla oss idag i skolan, kom hem runt 8 förut så ska strax lägga mig nu, hur trött som helst!

#thatPOWER

will.i.am, Justin Bieber – #thatPOWER
Åkte upp till farmor runt halv 6 idag, lärt mig åka longboard rätt hyffsat bra med bror och jag har även gått i shorts hela dagen! Det är så j*vla underbart att det äntligen är vår på riktigt. Skaffade mig även ask för ett tag sedan där kan ni fråga precis allt mellan himmel och jord, svarar på de mesta http://ask.fm/fasojo!

white dr denim


När jag fick reda på i Lördags att de förmodligen ska sluta sälja de vita dr denim satte jag mig och letade igenom hela nätet efter ett par eftersom jag varit ute efter dem ett bra tag nu, hittade tillslut ett par i min storlek med högmidja som jag klickade hem direkt, och idag låg dem på bordet när jag kom hem. Jätte snygga på verkligen, så nöjd! Köpte även ett nytt skärp här om dagen som passar perfekt till!

Torsdag förmiddag

Slutade 12 idag vilket var väldigt skönt! Så efter skolan åkte jag in till stan och fikade på expresso house med Moa och Ronja, lite mysigt sådär! Vid halv 5 i eftermiddag åker jag iväg på massage och senare ska jag fortsätta att skriva på mitt muntliga nationella imorgon, känns för en gångs skull rätt bra, är lite nervös över att det ska bli för kort bara.. Hur som helst, det är sol idag och jag är glad, våren är påväg!

Victoria's Secret body mist


Dessa två godingar fick jag i födelsedagspresent förra veckan, luktar otroligt gott! Ska börja samla på dem lite smått hade jag tänkt. Har heller inte kunnat blogga tidigare (som ni kanske märkt) pga att vårat internet försvann förra veckan, men nu är det tillbaka så förbered er på uppdatering!

seventeen

Igår gick jag och la mig som sextonåring och vaknade imorse upp som en sjuttonåring! Värdelös ålder egentligen, haha. Tårta och godsaker med farmor, moster och Iris fick det bli när jag kom hem. Grattis till mig!

follow my instagram "fasojo"


Följ mig på instagram för att se bilder som inte kommer upp på bloggen! Lovar er lika bra om nästan inte bättre uppdatering där än här ibland, så kika in!

white platform sneakers with golden details

Dessa snyggingar köpte jag också med hem från Thailand, sista dagen. Jätte sköna att gå i och så snygga, både till vardags och till fest! Älskar det vita glansiga längst fram på skorna, gör dem ännu lite coolare.

Turn my swag on


BOY LONDON keps från Thailand // Solglasögon från Thailand // Grå tröja från GinaTricot // Dr denim från Carlings // Converse från Thailand

From Bangkok


Några få bilder från Bangkok. Hade världens lyxigaste hotell, 5 stjärnigt och hur j*vla fint som helst, hade stannat om jag kunde!! Och två bilder från när vi var ute i Bangkok och gick, byggnader och så, skulle velat ha en såndär bra utsiktsbild över hela Bangkok men kom aldrig upp så högt tyvärr. Saknar allt så himla mycket redan, stränderna, värmen, människorna...ALLT! Vill dit så fort som möjligt igen.

Smells like teen spirit

New Iphone cases

Fyra nya skal från Thailand, ganska enkla men hur snygga som helst.

Good time

Two glasses with ice tea. Två härliga bilder från bra tider! Har så himla mycket att visa er men vet inte när, vart och vilka jag ska och inte ska visa er, haha. Ni får i alla fall en film snart som sammanfattar hela semestern sen får vi se vad mer ni får se. Träffade Elina tidigare idag och senare hämtade vi marsvinen hos moster, träffade Iris och fikade lite.
 

I'm Home


Kom hem till Sverige vid 7 imorse, usch vad kallt och tråkigt! Ville verkligen inte hem, vill tillbaka till värmen redan. Har packat upp allt och fixat till lite här hemma i alla fall, fotat allt jag köpt och lagt in massa bilder på datorn. Har tagit runt 3000 bilder under dessa tre veckor, rätt mycket ändå, haha! Så nu sitter jag och fixar lite bilder, planerar inlägg, fixar en liten film om thailand osv samtidigt som jag skriver med folk. När jag fixat klart allt det där så blir det sängen för min del, kommer nog komma upp endel inlägg dessa dagar framöver så håll utkik!
RSS 2.0